joi, 28 august 2014

Pedeliștii l-au săltat pe Pescari, pedeliștii l-au băgat în rahat?! Deși gagiul avea bani puhoi, peste 7.000 de lei salariu!



Pedeliștii l-au săltat pe Pescari, pedeliștii l-au băgat în rahat?! Deși gagiul avea bani puhoi, peste 7.000 de lei salariu!
Ce a ajuns și mita, dacă polițistul cere mita în…pământ! Acum nici 2 ani îl avansa prin decret Băsescu, cum scria prostănacul agramat care îl consiliază pe retardatul lui Florea, acum e anchetat pentru mită cerută pedelistului Giurgea!  Comic!
Gagiul acesta cercetat pentru mită în pământ și reparații mașini de serviciu era și plătit foarte bine de prostime, din banii publici! Și tot nu îi ajungea specimenului?!


Iar România liberă scrie că insul era omul lui Florea și al lui Maior, adică exact ăia cu autocolante din bani publici (afacerea pe licitatiapublica. ro, 1900 de euro, 3000 autocolante, magazin FCM), în campania cu vandali imaginați de sereistul ratat, cu vandalii imaginari denunțați la poliție de bandiții PDL Mureș! Și, desigur, poliția târgumureșeană nu a identificat autocolantele care puțeau a bandiții PDL Mureș, care incitau la ură etnică și dezordine, cu mesajul UDMR și PSD vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureș, scris de bandiții de români doar în limba maghiară și în culorile steagului Ungariei, ca să priceapă prostovanul manipularea borfașilor PDL Mureș, iar brava poliție nu a fost în stare să verifice la tipografie mostrele primite, ca niște adevărați puincuriști de scursuri PDL Mureș ce se află printre purtătorii de... cașchete care strâng creierul foarte mic.

 România liberă dixit:
 În timp ce Dorin Popa a fost susţinut de gruparea din jurul deputatului Doru Oprişcan, şeful fostului "Doi şi un sfert", Valentin Pescari, a beneficiat de susţinere din partea grupării Florea-Maior. Valentin Pescari ar fi primit asigurări că va ocupa fotoliul de şef al IPJ Mureş înaintea organizării concursului chiar din partea chestorului Ioan Nicolae Căbulea. „Nu a fost nici o implicare din punct de vedere politic. A fost un concurs supravegheat personal de inspectorul general al IGPR, domnul Petru Tobă, care a fost preşedintele comisiei", a spus Căbulea.
http://www.punctul.ro/valentin-pescari-in-topul-salariilor-de-politisti-din-tara/
Șeful IPJ Mureș Valentin Pescari este al patrulea cel mai bine plătit șef de inspectorat de poliție din țară. Salariul său lunar este de 7.114 lei, fiind depășit doar de salariile șefilor de inspectorate de poliție din județele Bacău, Iași și Vâlcea. Cel mai mare salariu de șef de IPJ din țară îl are Ion Stoica, șeful IPJ Vâlcea, care câștigă peste 9.000 de lei pe lună. Datele provin din una din cele mai recente analize făcute de portalul Econtext.

Valentin Pescari a absolvit Școala de Ofițeri de Poliție București în 1985, Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Poliţie în 1994. Înainte să ajungă la conducerea IPJ Mureș în 2010, Pescari a fost șeful Direcției Generale de Informații și Protecție Internă.


Inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureş, Valentin Pescari, a fost avansat în grad, de la comisar şef la chestor, printr-un decret semnat marţi, 27 noiembrie, de preşedintele României, Traian Băsescu. Ceremonia în cadrul căreia va fi citit decretul de avansare în grad va avea loc joi, 29 noiembrie, la ora 17.00, la Palatul Cotroceni din Bucureşti, urmând ca acesta să intre în vigoare de sâmbătă, 1 decembrie. Valentin Pescari s-a nascut la Reghin, are 53 de ani iar din 2010 ocupă funcția de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureş.
Categoria: Important | 29 noiembrie 2012
- See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/sport/articol/valentin-pescari-seful-ipj-mures-avansat-de-traian-basescu.html#sthash.C8pJftdz.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.