marți, 19 august 2014

Nici o scuză pentru autorităţile târgumureşene, vizavi de moartea tânărului de 21 de ani, înecat în bazinul mare de la Weekend!



Nici o scuză pentru autorităţile târgumureşene, vizavi de moartea tânărului de 21 de ani, înecat în bazinul mare de la Weekend!
Preiau de pe blogul Ioanei Florea ceva ce ar putea fi cu probleme pentru bandiții care cheamă oamenii la Week-end și nu le oferă siguranță, pentru bandiții care bagă taxe seara, pentru șnapanii de la PDL Mureș care primesc afaceri la Week-end de la porcul mare de partid, pentru demenții care îl filmează pe retardatul PDL, atunci când porcul mare vrea să îi facă imagine ilegalului, pentru televiziunile șantajate cu publicitatea prinCătană cu notarul la care trebuie să presteze pupincurist televiziunile abonate la banii publicii prin cartelul porcilor români, sub nasul Consiliului concurenței, care se face că nu vede golănia javrelor etnice, de la porcul etnic!
Nici o scuză pentru autorităţi, vizavi de moartea tânărului de 21 de ani, înecat în bazinul de la Weekend! Am fost martor ocular, pentru prima dată, la moartea cuiva în faţa propriilor ochi, în ciuda încercărilor, în mai mult de o oră, de a fi salvat, miercuri seara după ora 20, după ce tânărul de 21 de ani a fost găsit înecat pe fundul bazinului mare de la Weekend. Am asistat la încercările disperate ale celor care au încercat să-l readucă la viaţă, cu toate mijloacele, ca şi ale SMURD-ului (care a sosit oricum foarte târziu după ce a fost chemat) de a-l resuscita (fără procedurile complete, „pe motiv că nu i se pot face electroşocuri unde este multă apă”) pe un tânăr de o frumuseţe rară., care a devenit tot mai alb (dar culmea, avea o linişte pe faţă care nu trăda o moarte chinuită!) pe măsură ce nimeni nu mai putea face nimic pentru el, spre disperarea mamei sale care striga „trezeşte-te, Iacob”. Nu există nici o scuză pentru autorităţi, din cauza faptului că nu există cel puţin un salvamar la Weekend, acolo unde scrie „salvamar” nu e niciodată nimeni, pentru faptul că apa nu este deloc atât de curată (ca oriunde în lumea...civilizată) pentru ca să se vadă dacă cineva ajunge pe fundul ei, aşa cum s-a spus, că cineva l-ar fi găsit pe fundul apei după multe minute de când s-a înecat. Nu contează că a băut 7 beri, că a făcut infarct în urma unor probleme la esofag, că s-ar fi drogat şi alte variante, acestea nu sunt scuze pentru cei a căror indiferenţă şi indolenţă nu au margini. „De ce nu îl înţeapă sau îl taie cineva ca să se trezească acum, cât mai are puls”, a întrebat cineva, „de ce se fac manevre electrice, când există aici aparatura”, sunt întrebări fără răspuns. Comoditatea cu care a fost tratat acest caz nu are margini, iar Weekend-ul până nu va avea cel puţin un salvamar dacă nu trei, la cât de multă lume face baie, are o imagine pătată într-un mod fără precedent, o spune un înotător! IOANA FLOREA
P.S. Ioana, poate scrii de procesele pierdute  de banditul pedelist cu Moga, de zecile de mii de euro cauțiune contestație executare silită, de afacerile găinarilor de partid dedicate de porcul pedelist din primărie, de amenzile primite de bastarzii din familii mixte care se dau mai români și fac discriminare etnică, de balon de 200.000 de euro pe asociație inventată special, pe avocățel, de semnăturile bastarzilor PDL Mureș cu care justifică dedicațiile pe porcii subordonați PDL Mureș și pe jegurile etnice din camarilă și așa mai departe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.