vineri, 29 august 2014

În timp ce Evenimentul zilei scrie că Maior a luat mită de la Coral, el face…trotuarul! Porcul mare PDL întreține imaginea ilegalului Maior, pe care banditul l-a angajat și pe PFA de lux, ca orice bandit român care se respectă



În timp ce Evenimentul zilei scrie că Maior a luat mită de la Coral, el face…trotuarul! Porcul  PDL întreține imaginea ilegalului Maior, pe care banditul l-a angajat și pe PFA de lux, ca orice bandit român care se respectă. Atenție, hoție a pedelistului, acceptați hoția banditului etnic?!
Pentru târgumureșenii care nu pupă de frică etnică și economică mafia PDL Mureș și retardații portocalii care fură banii publici, cum sună ca un tip de care Evenimentul zilei a scris recent că e în dosarele DNA pentru mită luată de la Coral, prin Kagan Idiko, să facă, de imagine….trotuarul?! Știm că politica e curvă, dar până la trotuar e ceva! Atenție, publicitatea primăriei e canalizată prin intermediarul găștii lui Florea, Cătană, un fel de Zereș modern, spre reclamă pentru ilegalul Maior, presa merge la intermediar și ăla se laudă că merge la notar cu presa care linge fără a merge la licitații, iar bandiții PDL Mureș copiază dejecțiile de pe siteul lui Chiorean, făcătorul de imagine pentru ilegalul Maior. Desigur, bandiții PDL Mureș folosesc siteul pe bani publici tîrgumureș.ro exclusiv pentru pramatia PDL și pentru retardatul cunoscut! Legea avertizorului public permite oamenilor normali să semnaleze angajările de borfași PDL în primărie și serviciile conexe, folosirea banilor publici pentru borfaș, angajările de rude de borfași PDL Mureș și statul vă dă statut de martor sub acoperire! Lăsați mafia PDL Mureș să vă fure? Desigur, banditul PDL sprijină și afacerea ilegalului Mora, tot din interese politic, de alianță cretină și liberală, după ce porcul a sabotat 2 viceprimari PNL pentru a-și pune rahatul de partid!





Pe Bulevardul 1848 – Dâmbul Pietros, la urcarea dinspre centru, pe porţiunea care urmează după intersecţia cu strada Slatina, se reabilitează trotuarele pentru circulaţia pietonală. ”Împreună cu președinții asociațiilor de proprietari din blocurile din zonă am inițiat această reabilitare a trotuarelor. Zona este foarte circulată de cetățenii care urcă s-au coboară din cartierul Dâmbul Pietros iar solicitările erau numeroase. Continuăm cu reabilitarea străzilor laterale din cartier și vom încerca să răspundem la toate solicitările venite din partea cetățenilor.” a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.