luni, 18 august 2014

Bandiții PDL Mureș l-au trimis pe ilegalul Maior, inginer de la universitatea cu veterinară în titlu, la…zebre! Porcii PDL și campania pe ilegalul și întreținutul pe care ANI nu îl zboară încă și nu îl izolează 3 ani de funcții publice, conform faptelor sale!



Bandiții PDL Mureș l-au trimis pe ilegalul Maior, inginer de la universitatea cu veterinară în titlu, la…zebre! Porcii PDL și campania pe ilegalul și întreținutul pe care ANI nu îl zboară încă și nu îl izolează 3 ani de funcții publice, conform faptelor sale!
Cum bandiții PDL Mureș fac campanie pe banii publici pentru ilegalul Maior, dovedit ilegal de tribunal, ca viceprimar, cu probleme de ANI ca și consilier cu mai multe funcții, ca și PFA inventat de porcul PDL Mureș, pentru ca bastardul să îl poată servi pe Maior cu 35.000 de lei furați de la proștii de târgumureșeni (atenție, bastardul l-a pus să își facă PFA în 3 iulie și în 5 iulie, insul cu ingineria la 35 de ani e inventat meseriaș de către porcul lui pedelist!), concluzia e clară. Bandiții PDL Mureș speră fie ca Maior să scape de dosare și de interdicția de a ocupa 3 ani funcție pe motiv de pungășie politică, fie ca bastardul să spună că activitatea primăriei nu poate fi anulată, pe motiv că aiuritul a semnat mii de acte și a cheltuit banii publici dedicați presei șantajabile prin Marius Cătană, intermediarul porcului pedelist care se laudă că merge cu presa la notar, în ceva ce pute a cartel al leprelor de români!
P.S. Presă românească târgumureșeană, pupincuristă de lepră etnică și de ilegali, nu te-ai săturat de cretinii care te obligă la cartel? Legea spune că borfașii care se asociază vor fi amendați cu 10 la sută din cifra de afaceri! Ești sigură că îți permiți să plătești așa ceva?! Vă permiteți să plătiți mai mult decît vă dau borfașii din primăria lui Florea și șantajiștii PDL Mureș?! Sau credeți că vă apără retardatul lui Florea, SRI și avocații de partid de la ziarele pupincuriste de mafiot PDL Mureș?!




Ne-am propus să reducem numărul accidentelor din oraș la…zero
Luni, 18 August 2014 07:01 | Imprimare | Email



Marime text:



Viceprimarul Claudiu Maior declară:

Ne-am propus să reducem numărul accidentelor din oraș la…zero

O nouă trecere de pietoni supraînălțată a fost dată în folosință joi, 14 august 2014 pe strada Cutezanței din cartierul Tudor.

„O promisiune mai veche făcută locuitorilor care domiciliază în această zonă și care, îngrijorați de numărul mare de accidente produse într-un timp relativ scurt ne-a determinat să construim această trecere de pietoni supraînălțată. Statisticile Serviciului de poliție rutieră ne-au arătat că din 17 accidente rutiere produse în cartierul Tudor în ultima perioadă de timp, numărul acestora s-a redus la zero, imediat după amplasarea acestor treceri de pietoni. Nenumăratele solicitări sosite pe adresa Primăriei Tîrgu Mureș, precum și cele de la emisiunile radio-televizate, coroborate cu numărul mare de accidente produse în zonă, au convins specialiștii comisiei de circulație asupra necesității de amplasare a acestei treceri de pietoni”, a declarat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureș, Claudiu Maior.



Biroul de presă al primăriei
Napocanews zicere:
Potrivit biografiei oficiale a viceprimarului Claudiu Maior, acesta a absolvit Liceul „UNIREA”, Tîrgu Mures în 1990, însă a fost admis la facultate zece ani mai târziu, în 2000, la profilul inginerie economică din cadrul Universităţii de Stiinte Agronomice si Medicina Vet. Bucuresti – Facultatea de Management, Inginerie Economica în Agricultura si Dezvoltare Rurala. Viceprimarul şi-a dat licenţa cu întârziere de doi ani, în 2007. Cu toate acestea, imediat după absolvirea liceului, Claudiu Maior a fondat o firmă numită S.C. Siletina Impex S.R.L. Tîrgu Mures, unde a fost director până în 2004, din acest an devenind “Consultant în management” la această companie, fără să aibă studii superioare. În prezent, compania cu sediul în bdul. 1 DECEMBRIE 1918 92 Ap. 4 din Târgu Mureş este deţinută de Brâncovan Simona, Berglas Rudolf şi Garo Style SRL.

Deloc întâmplător, compania lui Claudiu Maior, Suletina, din al cărei acţionariat s-a restras după ce a devenit viceprimar, este operatorul de transport public din Targu Mures!

Sub titlul “Pedelistul Claudiu Maior, artizanzul unei afaceri dubioase de 2 mil. euro“, ziarul Financiarul publica detaliile aceste poveşti a întreprinzătorului târgmureşean, expert în managent, însă fără studii superioare:

Rubedeniile viceprimarului din Tg.-Mures au pus stapanire pe oras prin Siletina Impex.

Caracatita mafiei imobiliare a pus stapanire si pe orasul Targu-Mu­res, unde artizanii unei escro­cherii de peste doua milioane de euro sunt chiar oamenii Dom­nului, protejati ai viceprimarului Claudiu Maior. Pedelistul l-a inscaunat in fruntea acestor afaceri cu iz penal pe unchiul sau, prezbiter al bisericii penticostale Betania, Ovidiu Berghian. Prin acelasi unchi, Maior a derulat afaceri de milioane de euro din bani publici prin firma Siletina Impex.

Tepe imobiliare si camatarie cu girul viceprimarului PDL din Targu-Mures se poate defini schema prin care opereaza interpusul si unchiul acestuia, penticos­talul Ovidiu Berghian. Sub pretextul ca trebuie construita biserica penticostala din oras, Berghian a atras in cursa sa diabolica numeroase familii din congre­gatie. Abuzand de increderea acestora, prezbiterul i-a determinat pe oameni sa gireze cu propriile case imprumuturi colosale pe numele sau, facute la diferite banci comerciale sau persoane fizice.
Primaria a platit (nimanui!?) 212.800 de euro

Un alt caz dramatic, in care in scriptele ilegalitatii figureaza si Primaria din Tg.-Mures, este cel al sotilor Bota, membri si ei ai aceleiasi congregatii penticostale. In anul 2008, Ovidiu Ber­ghi­an i-a convins pe acestia sa contrac­teze un imprumut bancar cu garantii imobiliare proprii, care sa fie folosit pentru achizitionarea unui imobil (str. 22 decembrie 1989 Tg.-Mures). Afacerea propusa sotilor Bota se baza pe faptul ca Primaria Tg.-Mures va deschide un punct de lucru in acea zona, iar prin intermediul lui Claudiu Maior vor obtine incheierea unui contract cu administratia locala, respectiv o chirie lunara de… 10.000 de euro. De altfel, ideea viceprimarului i-a si convins pe sotii Bota sa recurga la creditul ipotecar in favoarea BCR pentru suma de 153.000 de euro (20.03.2008). Si, pentru ca familia Bota lucreaza in Spania de mai bine de 10 ani, ulterior „afacerii” au semnat o imputernicire speciala (nr. 2.680/07.11.2008) prin care l-au mandatat pe Teofil Naghi sa adminis­tre­ze spatiul cumparat (560 mp), sa incheie contracte de inchiriere si sa incaseze chi­ria. Prin urmare, Naghi a incheiat cu Pri­ma­ria Tg.-Mures contractul de in­chi­riere nr. 92P/29.01.2009, pentru o perioada de trei ani, contra unei chirii de 19 euro/mp/luna, echivalentul a 10.640 euro/luna. Acelasi Naghi a fost mandatat sa administreze contul in care urma sa fie virata chiria de catre pri­ma­rie si sa achite ratele la banca. „Cu criza asta financiara s-a redus si chiria, dar eu nu am incasat niciun leu si mi-e frica domnule… intrebati-i pe cei de la pri­ma­rie”, si-a explicat incompetenta de man­datar Teofil Naghi. In ceea ce priveste somatiile de executare emise de BCR catre sotii Bota, Naghi sustine ca „eu fac tot posibilul sa-i ajut pe acesti oameni, mai multe nu va spun”. Un calcul simplu ne arata ca, pana acum, potrivit contractului, din vistieria primariei au fost scosi 212.800 de euro.

Marius Sălăjean

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.