luni, 25 august 2014

Ponta o ia sau nu peste bot de la Vișan? O calitate din 6?!



Ponta o ia sau nu peste bot de la Vișan? O calitate din 6?!
Presa noastră a reținut un singur lucru, mai precis cea aservită lui Ponta. Politrucii ăștia nu au înțeles că Vișan a enumerat 6 calități, dintre care una singură a fost apreciată ca fiind a lui Ponta! Una din 6, cine spune că Vișan l-a lăudat pe bune pe Viorel?
"Țara trebuie așezată pe normele noastre naționale. Niciun candidat în afară de Victor Ponta nu a fost să marcheze jertfa lui Brâncoveanu, care a fost unică în lume", a afirmat Dorel Vișan în cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/dorel-visan-il-lauda-pe-victor-ponta-este-singurul-candidat-care-a-marcat-jertfa-lui-brancoveanu_166377.html#ixzz3BLFFdp6S

http://www.romaniatv.net/dorel-visan-il-lauda-pe-victor-ponta-este-singurul-candidat-care-a-marcat-jertfa-lui-brancoveanu_166377.html
Din câte se vede, sunt foarte puține posibilități de a se schimba prezidențiabilii noștri. Președintele trebuie să aibă șase calități: omenie, dreptate, loialitate, credibilitate, curaj și strategie. Dintre toți candidați, singurul care are strategie este Victor Ponta", a spus Dorel Vișan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.