joi, 14 august 2014

Bandiții PDL Mureș vă fac praf banii publici pe reclamă pe ilegalul și întreținutul Maior. Pentru că porcul pedelist vrea să îl albească pe păcăliciul prins de ANI și cu sentință la tribunal !



Bandiții PDL Mureș vă fac praf banii publici pe reclamă pe ilegalul și întreținutul Maior. Pentru că porcul pedelist vrea să îl albească pe păcăliciul prins de ANI și cu sentință la tribunal !
Pentru că bandiții PDL Mureș vor imagine pe întreținutul pe carnet de partid și PFA inventat de porcul lui pedelist, pentru a îi dedica încă 35.000 de lei din banii prostimii, siteul pe bani publici zis al municipiului are reclamă de partid, pentru Maior! Deși în primărie există angajați specializați, porcii lui Florea îl bagă pe ilegal în față, ca să pară inginerașul tomnatic că e vreo sculă inteligentă și pentru ca în momentul deciziei de interzicere pe 3 ani a ocupării de funcții porcul mare pedelist să spună că nu se poată bloca activitatea instituției pe motiv că tolomacul a semnat ilegal mii de hîrtii și a făcut praf banii publici prin prietenarul Cătană, care mi se laudă că merge cu presa la notar, în ceea ce pute a cartel al leprelor de români!
Atenție, borfașii PDL Mureș au postat din ultimele 24 de articole 14 în care e pozat și pupat în dos aiuritul Maior! Angajați neșantajabili ai primăriei, legea avertizorului public interzice angajările leprei pe carnet PDL, angajările rudelor de porci pedeliști, folosirea bunurilor instituției, personal și pe partid, adică toate mizeriile pe care le face porcul pedelist pentru porcii lui pedeliști!
P.S. Porcii lui Florea publică inepțiile pupincuriste și agramate întâi la Chiorean, care e îndrumător de prost (te trădează, bă, gramatica și publicarea întâi în excrementul acela și apoi oficial, de parcă biroul de presă lucrează la pupincuriștii de la tîrgumureș.ro!), după care sunt copiate pe siteul pe bani publici, ca fiind din partea biroului de presă al primăriei! Căutați borfașii de funcționari publici care acceptă hoția și minciuna și dați un șut leprelor etnice aduse de borfașul PDL în primărie. Sau e mafia PDL prea mare și interesul pe jeguri etnice prea important?!
Foto: în caz că ați uitat, porcul pedelist îl punea pe Maior să semneze ilegal, la licitații! DNA, cum e posibil ca un papagal fără calificare (consilier personal) să contrasemneze?! Poate că nu sunteți proști sau slugile borfașului mare al PDL Mureș!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.