duminică, 24 august 2014

Ilegalul Akos Mora se joacă iar de-a festivalul hameiului! Liberalism jegos de Târgu-Mureș!



Ilegalul Akos Mora se joacă iar de-a festivalul hameiului! Liberalism jegos de Târgu-Mureș!
Cum păcăliciul ascuns de ANI în parlament e obrăznicuț, gagiul liberal s-a folosit ilegal de calitatea de senator și de însemnul specific pe afișele cu festivalul hameiului sau al copiilor! Până când comisia specifică îl va urechea pe păcălici pentru încălcarea regulamentului Senatului, care spune clar că nici un prost nu se poate folosi de calitatea de senator la evenimente, tocmai și pe firmele lui pentru care ANI l-a demascat cu afacerile, Mora vă scuipă în cap, sub îndrumarea atentă a penelistului cu 4 afaceri pe primării PNL pe familionul avocățesc, adică noul cel mai bun prieten al lui Florea, Dobre! Surprinde pe cineva că la festival ar contribui exact primăria lui Florea, în baza afacerilor PNL-PDL? Cum era, bandiților, PSD și UDMR vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul? După ce îl fură bandiții din PDL și PNL? DNA doarme, SRI lucrează pentru porcul mare PDL Mureș, românii trebuie să suporte prostul lui Florea căruia ANI i-a găsit, de asemenea, bubele cu hoția bandiților PDL Mureș!
Punctul zicere:
Cea de-a doua ediţie a festivalului dedicat Hameiului din Transilvania se va desfăşura sâmbătă şi duminică, 30-31 august, în localitatea SELEUŞ, comuna Daneş, la Ferma de Hamei situată la câţiva kilometri de SIGHIŞOARA. Evenimentul promite spectacole artistice de calitate, bere spumoasă, gustoasă şi multă voie bună, târgul meşterilor populari şi al producătorilor agricoli bio, cavaleri şi domniţe, tradiţii, într-un cuvânt distracţie pe săturate!



Deschiderea oficială cu invitaţi oficiali!



La deschiderea oficială care va avea loc sâmbătă la orele 18.00, pe lângă publicul larg, vor participa reprezentaţi ai autorităţilor publice locale şi judeţene, principalii producători de hamei din judeţ, reprezentanţii Asociaţiei Producătorilor de Bere din România, sponsorii principali şi preoţii principalelor culte. ”Aşteptăm pe toţi doritorii de muzică bună, produse de calitate, aer curat şi voie bună, să vină să participe la a doua ediţie a Festivalului Hameiului din Transilvania, care va fi organizat în 30-31 august la SELEUŞ, comuna Daneş, la doar 7 km de Sighişoara. Ca iniţiator al Festivalului, sper că vom avea o vreme superbă, iar cei prezenţi să se bucure de cultura hameiului, care are o tradiţie de 500 de ani în Transilvania şi judeţul Mureş”, a declarat senatorul Akos Daniel MORA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.