marți, 26 august 2014

După ce au strâns semnături obligatorii de la părinți, bandiții din primăria Târgu-Mureș se laudă cu lucrări la școli pe firme care sunt, desigur, ale porcilor PDL Mureș și ale scursurilor din camarila hoțului!



După ce au strâns semnături obligatorii de la părinți, bandiții din primăria Târgu-Mureș se laudă cu lucrări la școli pe firme care sunt, desigur, ale porcilor PDL Mureș și ale scursurilor din camarila hoțului!

Pentru că bastarzii PDL Mureș aveau nevoie de o motivație, au inventat strângerea de semnături de la popor. Cum porcii au mai făcut asta cu balonul dedicație la avocățelul cu Asociația Protecting People, pentru care bandiții au strâns ulterior semnături de la copii și părinți, porcii banului public s-au gândit să strângă semnăturile… înainte, ca lumea să nu se prindă de dedicație. Astfel, bandiții au învățat învățătoarele să solicite obligatoriu ca părinții să semneze la școala 7 și nu numai, în decembrie 2013. Banditul din primărie s-a prefăcut interesat după ce nu a muncit 2-3 mandate și cum porcul lui PDL Mureș are firmă pentru primit banii dedicație de la pramatia PDL Mureș s-a rezolvat în august 2014.
Atenție, aveți dedicații pe partid ale porcului PDL Mureș, angajările de scursuri din PDL în primărie, pe carnet de partid, angajările rudelor de scursuri PDL Mureș în primărie, folosirea siteului controlat de porcii PDL Mureș și a casetelor primăriei pentru propaganda pe retardatul PDL Mureș pe care rahatul PDL Mureș vrea să îl lase hoț profesionist în locul lui, iar banditul se înconjură de rahați din SRI, poliție, armată și poliție și angajează rudele DNA/PNA, ca să fie acoperit pentru hoțiile etnice cunoscute.
„Suntem pregătiţi pentru începerea noului an şcolar





      „Sunt în curs de execuţie lucrările de înlocuire tâmplărie lemn cu tâmplărie PVC la Şcoala Gimnazială nr 7, corp A, şi la Şcoala Gimnazială George Coşbuc. De asemenea în primele zile ale lunii septembrie, vom demara lucrări similare şi la Şcoala Gimnazială Serafim Duicu, corp B, de pe strada Budiului. În curs de execuţie sunt şi lucrări de reabilitare şi modernizare la grupurile sanitare din incinta Liceului Tehnologic Electromureş, la Şcoala Gimnazială Mihai Viteazu şi la Şcoala Gimnazială Europa. În paralel, se efectuează lucrări de reparaţii şi verificări tehnice la centralele termice ale tuturor instituţiilor de învăţământ”, a explicat viceprimarul Claudiu Maior, referindu-se la stadiul lucrărilor de reabilitare şi modernizare la şcolile şi grădiniţele din oraş, în preajma începerii noului an de învăţământ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.