vineri, 22 august 2014

De la mita în campania pentru Băsescu, la Târgu-Mureș, la mita în campania pentru Ponta, în toată țara!



De la mita în campania pentru Băsescu, la Târgu-Mureș, la mita în campania pentru Ponta, în toată țara!
Dacă în 2009 bandiții PDL Mureș și scursurile aferente din Primăria Târgu-Mureș au dat mită 100.000 de euro în tichete cadou pentru profesori, în campania lui Băsescu, pe care porcii etnici din primărie au dedicat-o pe hipermarketul Real, ca hoția să fie perfectă, contra legii concurenței, iar bandiții etnici ai PDL Mureș nu au fost cercetați și condamnați pentru mită și încălcarea legii concurenței, de ce nu ar da mită electorală și PSD?! Tot pentru proștii de profesori care nu au jenă să ia mită, dar care țipă după salarii!

O altă mită electorală de la banditul PDL: tichete cu reducere pentru bijuterii și ochelarii de soare, la mallul pe care banditul își pune reclamă electorală!

Desigur, hoții PDL Mureș nu s-au jenat să repare școli pe pedelistul Poruțiu, pe pedelistul Borșan, pe alți subordonați ai găinarului de la primărie, să dea pachete cadou elevilor cărați la pupat retardatul ilegal al PDL Mureș, prin pachețele de la magazinul FCM de unde porcul mare și-a cumpărat și autocolantele în campania electorală cu vandali imaginați de bețivani recuperați din SRI, 1900 de euro, 3000 de exemplare! Și porcii etnici ai PDL Mureș nu s-au jenat să deconteze zeci de mii de euro pe motiv de cupe ale liceelor pe FCM și pe magazinul de țoale al gușterului abonat la porcul mare PDL Mureș, pentru a mai deconta 15.000 de lei din banii prostimii care votează etnic, ca nu cumva să vină maghiarul și să fure ce fură lepra de român.

http://www.mediafax.ro/social/pricopie-pana-la-sfarsitul-anului-dascalii-vor-primi-bani-pentru-materiale-didactice-din-fonduri-ue-13129477
Pricopie a spus că până la sfârşitul anului, printr-un proiect finanţat din fonduri structurale, se doreşte ca profesorii să poată primi o anumită sumă de bani pentru achiziţionarea de cărţi şi reviste, abonamente la diferite site-uri specializate sau reviste specializate, dar şi pentru participarea la conferinţe.

"Este un drept pe care l-au pierdut, pe care nu-l vom introduce în aceeaşi formă, pentru că întotdeauna mi s-a părut o formă rigidă. Eu sper ca din această toamnă, repet, de data aceasta folosind şi surse europene, adică fonduri structurale, profesorii să poată primi o anumită sumă de bani pentru a gestiona dezvoltarea lor profesională, care poate să însemne achiziţie de cărţi, achiziţie de reviste, abonamente la diferite site-uri specializate sau reviste specializate, participare la conferinţe", a spus Pricopie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.