luni, 25 august 2014

Bandiții PDL copiază rahatul de pe siteul lui Chioreanu, semnat…birou de presă al primăriei, pe siteul pe bani publici. Pupincurism pentru mafioți! Ce publică agramatul copiază viermi pe banii publici!



Bandiții PDL copiază rahatul de pe siteul lui Chioreanu, semnat…birou de presă al primăriei, pe siteul pe bani publici. Pupincurism pentru mafioți! Ce publică agramatul  ieri copiazăa azi viermii pe banii publici! Demență românească, susținere pentru rahatul etnic specific românilor!
 Nu e prima oară când prostovanul care consiliază retardați scrie pe siteul lui Chioreanu mizeria semnată…birou de presă și se copiază același text pe siteul pe bani publici, din pupincurism și pentru promovarea ilegalului Maior!
 Atenție, tîrgumureș.ro e pe bani publici, așa că dați porcului PDL Mureș din primărie peste bot cu legea avertizorului public. Interesant că bandiții uită că rahatul de la Chiorean e semnat și ilegal, birou de presă, așadar biroul de presă (actorașii cu voci în campania banditului mare PDL Mureș și rudele celor de la PNA care l-au verificat pe Florea!) prestează pe siteul particularului! Să ne amintim altă măgărie etnică, cu monitorul primăriei de sute de mii de lei scos pe Cătană, dar lucrat doar în primărie și intermediarul porcului pedelist mergea doar cu stickul cu munca bugetarilor pentru a deconta pe firma privată? Hoții etnice, beneficiari etnici, Târgu-Mureșul e mereu locul unde banii au miros etnic și nesimțirea banditului PDL Mureș se bazează pe votul prostimii! Spargeți, organe ale statului, buboiul dedicațiile etnice, pur românești, mafia afacerilor doar pe carnet PDL și pe scursurile etnice și jumi-juma din camarila porcului pedelist?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.