joi, 28 august 2014

Dacă tot e prezentat ca ins cu mită luată de la Coral, îl verifică careva pe Claudiu Maior pentru afacerea...export câini? Inginerașul de la universitatea cu veterinară în titlu exportă... câini?! Pe PDL sau pe primăria porcului pedelist?!

Dacă tot e prezentat ca ins cu mită luată de la Coral, îl verifică careva pe Claudiu  Maior pentru afacerea...export câini? Inginerașul de la universitatea cu veterinară în titlu exportă... câini?! Pe PDL sau pe primăria porcului pedelist?!


Maior se laudă că se exportă câini din Târgu-Mureș! Verifică cineva ce au făcut borfașii din PDL și primărie și unde sunt avizele veterinare pentru transportul animalelor?!
Poate verifică fraierii de la USL ce afaceri fac derbedeii din PDL Mureș și primărie cu câinii, din moment ce întreținutul pe bani publici Maior se laudă că se exportă câini! Cât e prețul, pramatiilor, pe câine exportat?!
“La Tîrgu–Mureş problema câinilor comunitari nu mai este o problemă. În acest moment există la adăpost 162 de câini, iar anul acesta am reușit să exportăm la colaboratorii noștri din Germania 124 de câini, pentru ca acolo să-și găsească stăpân. Am rezolvat această problemă prin campanii de informare şi conştientizare, prin măsuri ferme pe care le-am luat când a fost nevoie. Prin înfiinţarea acestui adăpost pentru câini, patrupedele sunt îngrijite, vaccinate şi pot să-şi găsească un stăpân prin adopţie. Mă bucur că târgumureşenii sunt cei care acum ne sesizează existenţă în preajma blocurilor sau a caselor a câinilor vagabonzi şi nu avem parte de evenimente nedorite, aşa după cum vedem că se întâmplă în alte oraşe unde reprezentanţii primăriei nu au considerat această problemă printre priorităţi”, a declarat consilierul, Claudiu Maior.  - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/cainii-vagabonzi-nu-sunt-o-problema-la-tirgu-mures.html#sthash.1NkudwbM.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.