vineri, 22 august 2014

Bandiții PDL Mureș fac licitație pentru amplasare chioșcuri, dar tolerează chioșcurile abandonate pe domeniul public, nefuncționale de mai bine de 5 ani!



Bandiții PDL Mureș fac licitație pentru amplasare chioșcuri, dar tolerează chioșcurile abandonate pe domeniul public, nefuncționale de mai bine de 5 ani!
Să fie frica de UDMR? Să fie prostia banditului PDL Mureș care nu a găsit vreo utilitate pentru porcii lui etnici din PDL Mureș? Cert e că banditul v-a ridicat mașini, dar a tolerat chioșcurile de pe domeniul public. Abandonate și pe firme de maghiari.


Municipiul Tîrgu-Mureş, cod fiscal: 4322823, cu sediul în P-ţa Victoriei nr.3, anunţă licitaţie publică deschisă, în vederea concesionării pe o perioadă de 5 ani a unor  terenuri în zonele adiacente de cartier, aparținând domeniului public al municipiului Tîrgu Mureș, în vederea amplasării unor chioșcuri de difuzare carte și presă, cu posibilitate de comercializare papetărie și tichete de parcare.Caietul de sarcini al licitaţiei poate fi procurat de la sediul Municipiului Tîrgu-Mureş, P-ţa Victoriei nr.3, camera 85, începând cu data de 25.08.2014.Lista actelor doveditoare, privind calităţile şi capacităţile cerute persoanelor fizice şi juridice interesate, este cuprinsă în partea a doua din Caietul de sarcini – Instrucţiuni pentru ofertanţi.Ofertele se vor depune la sediul Municipiului Tîrgu-Mureş, P-ţa Victoriei nr.3, camera 13, până la data de 22.09.2014, ora 12. Perioada de valabilitate a ofertei este de 60 de zile de la data limită de depunere a ofertelor, perioadă în care preţul ofertei este ferm. Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul Municipiului Tîrgu-Mureş din P-ţa Victoriei nr.3, camera 45, la data de 23.09.2014, ora 10.

Primar

  dr. Dorin Florea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.