miercuri, 13 august 2014

Păcălicii de la Antenă, care stau la cerșit în provincie, ca la Târgu-Mureș, după publicitatea găinarilor PDL, nu spun asta, dar văd chemări la ordine pentru Iohannis



Păcălicii de la Antenă, care stau la cerșit în provincie, ca la Târgu-Mureș, după publicitatea găinarilor PDL, nu spun asta, dar văd chemări la ordine pentru Iohannis
Cum cei de la Antene manipulează sau mint în numele Partidului Conservator nu e o noutate, cum nu e nici tupeul de a susține că altul manipulează, desigur, răul de la Cotroceni!
 Pentru prostovanii de la București, în provincie aveți Antene care fac aranjamente exact cu pedeliștii pentru publicitate. Un exemplu, la Târgu-Mureș, acolo unde aiuriții cu vreo 12 clase promovează prostănacii PDL Mureș pe banii publici, unii ilegali cărora porcul mare PDL Mureș vrea să îi facă reclamă pe banii prostimii. Imaginile cu copiii de la Antena Târgu-Mureș și Știi TV–ul PDL sunt clasice,  nesimțiții nu merg la licitații, primind banii cu dedicație, iar Marius Cătană, intermediarul banditului PDL Mureș, se laudă că merge cu presa la notar, pentru stabilirea părților! Așadar, ceva ce pute a cartel nesimțit românesc, cub nasul Consiliului concurenței, iar când Antena mai și emite de pe domeniul public, de la Week-end, banditul PDL îi controlează pe  copii 100 la sută!
Unde sunt vremurile când Antena Târgu-Mureș era dirijată de Cornaciu, de la Partidul Conservator?! Vreți să faceți ordine la copii? Verificați actele de angajare, contractele semnate la notarul lui Cătană, licențele Microsoft pe care nu le are 99 la sută din presa târgumureșeană, actele prin care au primit drept de emisie de pe domeniul public și așa mai departe.  Atenție, bandiții din primăria Târgu-Mureș vă fac praf sute de mii de euro anual pe ceea ce numesc publicitatea primăriei și a consiliului local, în realitate doar prezentări de ordine de zi la ședințe de consiliu și propagandă nesimțită pe porcul mare PDL și pe retardatul ilegal din PDL Mureș pe care porcul mare vrea să îl albească cu știrile cuplului de comici Știi TV-Antena Târgu-Mureș, sub îndrumarea unui cretin agramat adus și el în primărie pentru consilierea urmașului de gunoi PDL.

SINTEZA ZILEI. Traian Băsescu l-a chemat la ordin pe Klaus Iohannis, la începutul lunii august

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.