vineri, 22 august 2014

Bandiții PDL Mureș se laudă cu ridicarea mașinilor, nu și cu ridicarea chioșcurilor abandonate! Găinari de Târgu-Mureș!



Bandiții PDL Mureș se laudă cu ridicarea mașinilor, nu și cu ridicarea chioșcurilor abandonate! Găinari de Târgu-Mureș!
Pentru retardații PDL Mureș cu reclamă virată prin Cătană și notarul cu care se laudă acela că are presa la degetul mic: de ce nu ridicați chioșcurile de presă abandonate de cel puțin 5-6 ani pe domeniul public? Sunteți prea proști sau ce?
P.S. Dacă cei care au avut mașinile parcate nu dau în judecată bandiții PDL din primărie și șnapanii cu firma, parcă a lui Țerbea, care le fură bunul privat, sunt proști-proști și își merită retardatul care le umflă mașinile, ca ultimul borfaș!

„Contăm pe spiritul civic al târgumureşenilor”
Joi, 21 August 2014 11:28 | Imprimare | Email



Marime text:







Viceprimarul Claudiu Maior:



„Contăm pe spiritul civic al târgumureşenilor”



     Joi, 21 august 2014, viceprimarul municipiului, Claudiu Maior, împreună cu reprezentanţi ai Poliţiei Locale, a participat la acţiunea de ridicare a două autovehicule parcate neregulamentar pe domeniul public, în cartierele 7 Noiembrie şi Cornişa.

     „A fost un demers pe care nu l-am făcut cu plăcere, respectând însă o hotărâre a Consiliului local municipal. Am fost plăcut surprinşi de faptul că trei dintre proprietarii de autoturisme care fuseseră somaţi au înţeles să-şi îndeplinească de bună voie această obligaţie cetăţenească, nemaifiind nevoiţi să le ridicăm maşinile. Pe domeniul public mai sunt încă 58 de autovehicule aflate în procedura de ridicare. Ne exprimăm speranţa că proprietarii acestora vor proceda ei înşişi la reglementarea situaţiei, pentru a nu mai fi nevoiţi să intervenim. De altfel, simţul civic , disciplina şi respectul faţă de lege îi caracterizează pe târgumureşeni, excepţiile fiind relativ neglijabile”, a comentat viceprimarul Claudiu Maior.

  

     Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.