sâmbătă, 15 decembrie 2012

20 de cutii, cu 30.000 de petiții, refuzate de șmecherașii de la RCS-RDS20 de cutii, cu 30.000 de petiții, refuzate de șmecherașii de la RCS-RDS
Șmecherașii de la RCS-RDS cu aere de monopoliști care fac ce vor în țara asta, cum au făcut, pesemne și în Ungaria, au reușit să îi enerveze nu doar pe clienții lor, pe cei de la CNA, pe oameni politici. Sperăm să îi enerveze și pe cei de la Consiliul concurenței, care să-și bage nasul în afacerile lor. Doar ca idee: scoaterea de canale fără avertizarea clientului, înlocuirea lor cu gunoaie proprii (Digi Craiova, Timișoara în ...Ardeal!), motivarea scoaterii unor canale prin aceea că Discovery cere bani, dar bandiții pun în loc un canal cu animale, ați ghicit, pe bani mai mulți, în pachetul superior, după modelul Discovery Science și celelalte din celebrul pachet pentru care bandiții mai cereau 7 lei suplimentar! Pentru toate gunoaiele și ilegalitățile făcute gașca de la RCS-RDS trebuie să plătească și așteptăm amenda de la CNA și pentru punerea în practică a unei decizii care nu a avut acordul instituției. Să mai spunem că șmecherașii ăștia care vă bombardează cu 25 de canale ungurești au refuzat și refuză să preia canale românești, precum GSP, respectiv Nașul?!
Discovery Channel a trimis la sediul RCS 20 de cutii în care se aflau 30.000 de petiții ale abonaților care cereau reintrarea Discovery Channel în grila de programe. RCS a refuzat petițiile, scrie paginademedia.ro.

După ce coletele au fost descărcate la sediul RCS&RDS, reprezentanții operatorului au întors coletul. Pachetele au fost descărcate de maratonistul Paul Dicu, fost participant la campania Eroii Discovery. O parte dintre cele 20 de pachete au fost depuse la recepția sediului RCS&RDS, iar o parte la intrarea în clădire.

RCS&RDS le-a comunicat abonaţilor săi, la sfârşitul lunii trecute, printr-un mesaj, ca televiziunile "Digi Animal World şi BBC Entertainment vor înlocui Animal Planet şi Discovery Channel, care ies din grilă la 1 decembrie".

Operatorul de cablu susţine că la finele lunii noiembrie 2012 a expirat contractul de distribuţie dintre RCS şi Discovery Networks International, acesta neputând fi prelungit întrucât cele două părţi nu au reuşit să găsească o soluţie reciproc convenabilă. “În aceste condiţii am fost forţaţi să întrerupem transmiterea acestor canale, deoarece difuzarea lor fără contract nu este permisă de lege”, se arată în comunicatul remis de operatorul de cablu.

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/30000-de-petitii-depuse-la-rds-de-catre-discovery-175483.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu