marți, 4 decembrie 2012

Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș au pus la cale afacerea colindători pe... banii publici ! Ce abonat la banii publici face mii de pachețele ?!



Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș au pus la cale afacerea colindători pe... banii publici ! Ce abonat la banii publici face mii de pachețele ?!
Cu prilejul sfintei sărbători a Crăciunului, Primăria municipiului Tîrgu-Mureş aşteaptă şi în acest an colindătorii, în zilele de 17 şi 18 decembrie 2012, la sediul din Piaţa Victoriei nr. 3.

Înscrierile pentru această manifestare tradiţională se pot face în perioada 5 - 14 decembrie 2012, la sediul Primăriei Tîrgu-Mureş, Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale, camera 36, etajul I.

Persoană de contact: Veronica Doda. Telefon: 0265-268.330 – int. 144 sau 0265-266.963, e-mail: comunicate@tirgumures.ro
După cum e obiceiul la șmecherașii  din Primăria Târgu-Mureș, e rost de ceva sute de mii de euro de făcut praf din banii publici, pe motiv de... pachețele pentru colindători. Să fie vreo Teglaș sau altcineva care trebuie să facă pachețele dedicate, știe doar gașca din primărie. Pentru fraierii care merg să pupe în fund conducătorul iubit, încolonând copii (fiindcă școala e apolitică, nu și bandiții cu obligații la jigodiile PDL), la români colindul e ceva curat și se merge să se colinde gospodarul. Cum e să mergi să sorcovești un politruc, un șmecher fără calificare, dar cu carnet de partid, care îți dă pachețel din banii publici (adică ai tăi), știu doar fraierii de români care trebuie să pupe dosul conducătorului iubit. Cum au fost obișnuiți și cum au făcut-o și pe vremea comuniștilor, diferența fiind doar că în capitalism banii vin pe firmele abonate la șmecherașii PDL Mureș.  Suntem doar curioși dacă Inspectoratul Școlar al lui Someșan (PSD) merge să susțină afacerile șmecherilor PDL pe primărie, prin trimiterea copiilor și a profesorilor la colindat PDL-istul, pentru că nu mai e pedelistul sub care gangsterii dădeau și tichete cadou la profesori, pe Real, sub nasul Consiliului Concurenței Mureș, din bani publici, de sute de mii de euro, în campania pramatiilor de la PDL pentru europarlamentare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.