miercuri, 5 decembrie 2012

Șmecherașii din primărie vor concesionare de 800 mp din domeniul public și privat pentru alimentație publică!



Șmecherașii din primărie vor concesionare de 800 mp din domeniul public și privat pentru alimentație publică!
Înainte de alegeri, șmecherașii din Primăria Tîrgu-Mureș au strecurat afacerea concesionare 800 mp din domeniul public și privat Piața Teatrului, piață care reprezintă mega-afacere, după ce bandiții de la PDL au neglijat-o zeci de ani, pentru a se construi în ani de criză și de alegeri și pe firme abonate la tovarășul de partid. Rămâne de aflat dacă nu sunt serviți pedelistii cu terenuri, pe firmele cu care aceștia prosperă sub mandatele lui Florea. Ca să nu mai vorbim de licitații, încredințări și cumpărări directe pe firme înființate de gașca PDL și câștigătoare, ca într-un oraș în care se voteaă și se fură la fel de etnic, pe firmele membrilor PDL și a camarilei respective. Hai sictir, maghiari, ciocul mic, ăstia-s la putere!
MUNICIPIUL Targu-Mures, cod fiscal: 4322823, cu sediul in P-ta Victoriei, anunta licitatie publica deschisa, in vederea:

- concesionarii pe o perioada de 10 ani a unor terenuri de 333,60 mp. respectiv 542,76mp, situate m Tg, Mures. P-ta Teatrului, apartinand domeniului public si privat al municipiului Targu-Mures, pe care se doreste edificarea a doua locatii pentru alimentatie publica.

Caietul de sarcini al notatiei poate fi procurat de la sediul Municipiului TIrgu-Mures. P-ta Victoriei nr A camera 85. incepand cu data de 03.12.2012.

Lista actelor doveditoare, privind calitatile si capacitatile cerute persoanelor fizice si juridice interesate, este cuprinsa in partea a doua parte a instructiunilor pentru ofertanti.

Ofertele se vor depune la sediul Municipiului Targu-Mures. P-ta Victoriei nr3. camera 13, pana b data de 9.01.2013, ora 10.

Perioada de valabilitate a ofertei este de 60 de zite de la data limita de depunere a ofertelor, perioada ta care pretul ofertei este ferm.

Deschiderea ofertelor va avealoc la sediul Municipiului Targu-Mures dta P-ta Victoriei nr.3, camera 45, data de 10.01.2013, ora 12. Primar dr. Dorin Fterea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.