joi, 6 decembrie 2012

Atenție la vinerea cu șmecherii din campaniile pedeliștilor târgumureșeni!



Atenție la vinerea cu șmecherii din campaniile pedeliștilor târgumureșeni!
Cum vine vineri, ultima zi de campanie electorală și cea în care șmecherașii de la PDL Mureș pot face alte manevre/manipulări cu bani publici, să trecem în revistă găinăriile recente. În ultima vineri din campania electorală din 2008 gangsterii portocalii scot din joben echipă de liga a doua, pe loc cumpărat prin afacerea pe primarul PDL de Sânnicolau Mare. Asta după ce bandiții au dat greș cu Forex și cu Minerul și cum nu era de ajuns că i se inventează lui Florea echipă de propagandă electorală se face afacerea și pe clubul lui Maior, să ia ăsta banii pe familionul lui, dacă nu voturile proștilor. Alt episod electoral de vineri  a fost găinăria cu mita electorală pentru profesori. Desigur, Consiliul concurenței Mureș s-a făcut că nu vede că gangsterașii au dat tichete cadou, din bani publici, pe vreo 100.000 de euro cadrelor didactice, dedicat pe magazin Real! Derbedeii ăștia au uitat, însă, că aproximativ jumătate dintre cadrele didactice erau maghiare, așa că au dat de pomană mita electorală, pentru că maghiarul a ales candidații maghiari și nu pe EBA și pe alții ca individa promovată pupincurist de cretinii de partid. A treia vineri cu găinării pe bani publici a fost cea în care bandiții din primărie vin cu atacul vandalilor. Bandiții au avut interes anterior pe licitatiapublică pentru cumpărarea a 3000 de autocolante, pe 1900 de euro, de la firmă abonată la primăria lui Florea și au timp să tipărească provocarea etnică (în limba română), sper deosebire de plianetele pe bani publici și care sunt de verificat dacă nu au fost folosite în campania porcilor PDL, pe motiv de scrisoare deschisă de înjurat candidatul maghiar! Borfașii din campania lui Florea pun și pe siteul pe bani publici minciuna tristă demnă de SRI-iști repetenți, când e prins Bretfelean cu abuzul în funcție iese prietenarul Florea spunând că Bretfelean știe ce vorbește...pentru că e fost SRI-ist!(tocmai asta era problema, că javre controlate de la PDL Mureș, foste sau actuale, prestează pentru gașca lui Florea și tembelii se fac că nu știu că au statut de funcționar public care nu are voie să facă campanie electorală pentru nici un borfaș, indiferent că e pedelist sau din neamul oricărui mafiot!). DNA Mureș spune că nu se bagă, dar transmite acte la Parchet ca ăia să facă....ați ghicit, probabil nimic. Interesele economice și politice fiind prea mari, interesele SRI la fel, interesele celor care întrețin artificial ura contra UDMR, care vrea să fure ce poate fura românul, cum e învățat românul de tovarăși și leprele acoperite din presă, la fel de mari, iar când intră în joc și marii români și marii tovarăși rezultatul e previzibil. Atenție, că tot e vineri, să nu vă treziți că decontează vreun bandit PDL din primărie panouri pentru partid din bani publici, publicitate pe gașca de partid, autocolante, sondaje de opinie pe pedelist cu texte naziste la activ pe Facebook și cu amenzi de la CNCD sau orice alte găinării obișnuite ale porcilor PDL, pe orașe controlate etnic.



”Primăria Municipiului Târgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.

Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare. Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.







Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.

Poliția a fost sesizată de mai mulți locatari ai blocurilor din cartierul Tudor, care au observat polițiști locali ce lipeau autocolante cu mesajul Primăriei la intrările în blocuri.

“O echipă de cercetare din cadrul I.P.J. Mureş, deplasată la faţa locului, a constatat existenţa unor afişe autocolante care aveau antetul Primăriei municipiului Târgu-Mureş şi purtau semnătura edilului”, au declarat reprezentanții Prefecturii Mureș, care au precizat că a fost înregistrat un dosar penal, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, sub aspectul comiterii infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice de către directorul Direcţiei de Poliţie Locală Târgu-Mureş, Valentin Bretfelean.



Atenție: bandiții lui Florea știau că vandalii făceau parte din partide și erau interlopi, dar cereau să se identifice... făptuitorii. Păi i-ați identificat voi, leprelor, iar SRI Mureș tace cu nesimțire atunci când un pedelist candidat vine cu nesimțire și spune că prietenarul lui și insul pe care l-a uns în gașca de partid e fost sereist care știe ce vorbește, ceea ce dovedește că băieții cu ochi albaștri ...vorbesc  mai bine în scris și se joacă în ceva ce miroase urât și portocaliu (presarii știu unde și cum !). Desigur, bandiții cu manipularea cu vandali nu au fost în stare să aducă dovezile necesare: apeluri înregistrate la poliție, mailuri la poliție, apeluri la SRI, la Jandarmerie, la Inspectoratul pentru situații de urgență și așa mai departe. Bandiții ăștia nesimțiți și hoți au timp să cumpere autocolante și să le tipărească în număr de 3.000, dar porcii mincinoși nu au timp să sune la poliție și SRI ca să raporteze...atacul! O adevărată conspirație... mondială, dejucată imaginar și pe banii publici de jigodii de la PDL și de bandiții pupincuriști cu statut de funcționar public. Aveți ceea ce ați votat și să vă spălați pe cap cu gangsterii!




Pentru târgumureșeni, iată ce minune stârnea interesul javrelor din Primăria Târgu-Mureș, exact autocolante A4, pe firmă dedicată. Costul afacerii 1900 de euro din bani publici, pentru 3000 de exemplare. Poliția are autocolantele, e suficient să se compare ce vinde firma abonată la primăria lui Florea și se dovedește manipularea și premeditarea, iar  vinovații pot fi trimiși în judecată. Întrebarea este; cine are curaj, e mafia prea mare sau interesele…românești mai tari ?
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823

Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures

Telefon: +40 0265268330

Fax: +04 0365801856

Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL



Cod de identificare fiscala: RO28492078

Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures

Telefon: +40 757058059

Fax:



Detaliu produs / serviciu / lucrare



Denumire: Autocolante A4



CPV: 22462000-6 -

Materiale publicitare (Rev.2)



Unitate de masura: bucata



Data publicare: 01.04.2012 20:58



Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0





Detaliu achizitie



Denumire: [DA2850300]

Autocolante a€“ format A4



Cantitate: 3000.00

(bucata)



Data initiere: 23.04.2012 14:27



Data limita etapa: 26.04.2012 17:00

( Ofertare )



Pret maximal: 2.78 RON

(0.64 EUR)



Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0

Citeste mai mult: Tichie de mărgăritar pentru șmecherii din primărie: autocolante de 1800 de euro!
Iar dacă îl suspectați pe Florea că folosește altă afacere pe abonata Reclame Mureș pe pliante pentru promovarea proprie, anchetați afacerea cu pliante …pliate în 3, cu două părți imprimate și în plic livrat la domiciliu! Adică exact cum arată afacerea de promovat Florea prin înjurarea lui Frunda, care a fost concepută ca scrisoare deschisă adresată târgumureșenilor, dar băgată de bandiți în plic închis și în cutie personală a târgumureșeanului!
Dovada foto aici: http://florentindeac.blogspot.ro/2012/06/atentie-la-plicurile-primite-cu.html
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823

Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures

Telefon: +40 0265268330

Fax: +04 0365801856

Ofertant: RECLAME MURES SRL



Cod de identificare fiscala: RO 22417689

Adresa: STR. NICOLAE BALCESCU 8B/30, Targu Mures

Telefon: +40 744528403

Fax:



Detaliu produs / serviciu / lucrare



Denumire: Pliant A4



CPV: 22140000-3 -

Pliante (Rev.2)



Unitate de masura: bucata
Data publicare: 06.02.2012 09:51
Descriere:

CDCL / mat 150 gr/mp, tipar digital full color fata-verso, finisare, biguire, pliere, ambalare, livrare;

Detaliu achizitie
Denumire: [DA2695527]

Pliant A4



Cantitate: 5000.00

(bucata)



Data initiere: 02.03.2012 09:16



Data limita etapa: 07.03.2012 17:00

( Deliberare )



Pret maximal: 2.42 RON

(0.56 EUR)



Descriere:

- pentru fiecare serviciu prestat a€“ pret în LEI/serviciu (fara TVA), respectiv pentru fiecare produs tiparit (ex. afis, brosura, pliant) a€“ pret în LEI/bucata (fara TVA).

- suport tipar a€“ hârtie dublu cretat lucioasa 150gr./ m²;

- imprimare full color fata-verso;

- biguire, pliere în 3, finisare;

- ambalare a€“ top 1000 de bucati;

Citeste mai mult: Afacere cu 5000 de pliante

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.