marți, 18 decembrie 2012

Erdeeesh mai bagă un canal propriu fără importanță pentru restul țării: Digi 24 Brașov!Erdeeesh mai bagă un canal propriu fără importanță pentru restul țării: Digi 24 Brașov!
Nesimțirea e la ea acasă la RDS-RCS și dacă mai vreți o dovadă căutați să descoperiți în grilă Digi 24 Brașov. Ca și cum ăstora nu le ajungea gunoiul propriu (gunoi în sensul că difuzează în alte județe posturi care nu interesează localnicii, doar ca să-și mărească grila, să scoată alte canale concurențiale și să livreze publicitatea pe trust), băieții veseli și fără grija milioanelor de fraieri care le plătesc abonamentul primitiv au supralicitat cu al 6-lea canal de știri de interes strict local. Aveți 5 la sută din grila RDS-RCS doar din  Digi Brașov, Timișoara. Oradea, Iași, Craiova, Constanța! Probabil visul șmecherașilor este o grilă doar cu canale proprii și cu cele 25 de canale românești obligatoriu de retransmis prin decizie CNA. Plus alea vreo 22 de canale maghiare! Erdeeesh, esti nesimțit! Posibil citat din Unguru_ Bulan
P.S. Bandiții ăștia motivau scoaterea canalelor Discovery prin faptul că Discovery are audiență de 1 la sută și de ce să plătească 99 la sută ce urmăresc 1 la sută! După logica voastră de gâște bete, scoate-ți rahaturile proprii, pentru că nu suntem obligați să vedem posturi dedicate local, cu audiență probabil de 1 la sută la nivel de țară, iar 99 la sută din numărul abonaților să vă înjure!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu