luni, 3 decembrie 2012

Discovery ne mulțumește pentru cei 15 ani împreună, până la lovitura de... palat a șmecherașilor RCS-RDS



Discovery ne mulțumește pentru cei 15 ani împreună, până la lovitura de... palat a șmecherașilor RCS-RDS
Vă este cunoscut că șmecherii de la RCS-RDS, cei cu canale de umplutură din trustul propriu și cu interese de monopol pe piața TV cablu au scos Discovery din grilă motivând costuri crescute, dar și veind cu obrăznicia că Discovery e urmărit de 1 la sută dintre clienți! Ciudat că niște neterminați care sunt proaspeți pe piața producției video își permit să catalogheze audiențele altora, ei care difuzează Digi Craiova la...Târgu-Mureș și care trăiesc din canale cu casete, culmea, unele chiar de la Discovery! Pentru memoria internetului, reproducem mailul primit de la Discovery, referitor la această situație. Sunteți invitați să le dați peste bot celor de la RCS-RDS prin petiții și prin plângeri la Protecția consumatorilor și dacă considerați că indivizii își bat joc de dumneavoastră să vă căutați un furnizor de semnal cablu TV care vă respectă. Bandiții ăștia au scos și în vară programe, fără să atenționeze clientul, ceea ce au făcut și acum! Obrăznicie tipică sau siguranța că nu vor fi pedepsiți și că vor trage sforile pentru un monopol în România?! CNA, așteptăm amenzile și pentru scoaterea canalelor înainte de avizul instituției, pentru că pramatiile care își bat joc de norme merită șutul în fund și blamarea !
Draga telespectatorule Discovery,

Datorita tie, Discovery Channel este canalul documentar numarul unu din Romania. De peste 15 ani, Discovery face eforturi pentru a castiga respectul spectatorilor romani, aducand cele mai bune programe de informatie si divertisment, campanii relevante la nivel local si initiative de succes. scoala Discovery, un parteneriat cu Ministerul Educatiei pentru incurajarea invatamantului stiintific in randul elevilor, este doar un exemplu. Programul “Politisti de elita”, in care politistii din trupe speciale din Romania sunt prezentati in paralel cu colegii lor din Polonia si Rusia, este una dintre productiile filmate de Discovery pe plan local.

Pentru ca ne-ai fost alaturi in acesti 15 ani, vrem sa te tinem la curent cu situatia noastra. Contractul de distributie intre Discovery Networks si  RCS&RDS a expirat pe 30 noiembrie. De luni de zile negociem continuarea lui, dar RCS a respins toate propunerile noastre. De aceea, in acest moment, nu mai ai acces la Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World si ID Investigation Discovery.

Daca vrei sa-ti exprimi punctul de vedere, poti face acest lucru contactand RCS&RDS la numerele de telefon: 031.400.4414 (Bucuresti);  03xx.400.414 (alte orase). De asemenea, poti semna petitia noastra aici.

Daca vrei sa urmaresti canalele Discovery in continuare, poti intra pe prietenii.discovery.ro, unde gasesti alternative.

Iti multumim in avans pentru sustinerea ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.