sâmbătă, 29 decembrie 2012

Erdeeesh a depășit nivelul de șmecher ieftin și a ajuns la cel de lichea scumpăErdeeesh a depășit nivelul de șmecher ieftin și a ajuns la cel de lichea scumpă
RDS, firmă de trist renume, prin monopolul susținut și prin politica de șmecherie! Ce face o firmă de genul ăsta? Scoate canalele Discovery, motivând abject că ele au audiență de 1 la sută. Jigodiile astea plâng de dorul buzunarului clientului, susținând că nu e bine ca 99 la sută dintre clienți să plătească pentru cei 1 la sută care se uită. Demenții RDS cred, pesemne că Discovery e ceva de genul canalelor lor, cu casete, nu o adevărată industrie de câteva decenii și care poartă și marca calității și care nu are o activitate contabilizată exact de cel care vrea să îi înlocuiască canalele. Și cum Erdeesh a premeditat cu nesimțire, șmecherașii ăstia au introdus canale care să înlocuiască canalele pecare urmau să le scoată.  În același timp, pramatiile RDS se fac de râs. Am avut și eu timp de un an, după primirea decodorului Humax, acces, în pachetul obișnuit plus HBO, la History. În vară, bandiții de la RDS scot History, scot Discovery Science și încă 5 canale. Când îi sun să îi întreb de sănătate, pramatiile RDS spun că aceste canale există, dar sunt în pachetul superior și costă...doar 7 lei în plus! Ceea ce era în pachetul obișnuit astăzi de mâîne costă mai mult. Bun, dar ce fac demenții de la RDS? După scandalul cu Discovery prostovanii dau din nou liber la History în pachetul obișnuit! Păi parcă era vorba că pentru History trebuie să plătim suplimentar, acum e iar la același preț? Ceea ce dovedește că bandiții de la RDS au făcut găinărie în vară cu scoaterea History pentru a mai pune mâna pe 7 lei ai fraierilor de abonați!  Iar dacă mai adăugăm că porcii de la Erdeeesh au susținut inclusiv la CNA că se înlocuiește Animal Planet cu Animal Planet al lor, degeaba căutați în abonamentul obișnuit noul canal cu animale! Pentru că bandiții l-au înlocuit în pachetul superior! Vrei animale, mai dai vreo 7 lei în plus! Pramatiilor, parcă spuneați că Discovery e bou pentru că cere bani în plus și voi pramatiilor faceți același lucru? Atenție, abonați, bandiții scot canale fără să vă informeze și porcii mai și bagă canalele de trust. Am ajuns ca în grila Erdeeesh să avem  15 canale doar Digi și 25 de canale ungurești. Așa ne trebuie dacă am făcut contracte cu bandiții puși pe căpătuială, profit enorm, încălcarea normelor CNA și fără bun simț față de milioanele de clienți pe care îi cred proști ca noaptea.
P.S. Atenție, RDS era până nu demult furnizor de semnal TV pe cablu. Acum a ajuns să fie difuzor de canale proprii în pachetul băgat pe gât abonaților. Vreo problemă cu obiectul de activitate al firmei? Cum se împacă politica de difuzare a altor canale cu politica de trust care trebuie să elimine Antenele, Discovery și poate în curând și Pro TV –urile, ultima acțiune după modelul altor derbedei, cei de la Romtelecom, care au învățat  de la Ungurul Bulan că proștii și statul nu reacționează și oricine poate face ce vrea cu clienții români?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu