duminică, 16 decembrie 2012

Polițiștii locali lipitori de autocolante pe bani publici în campania lui Florea se laudă cu ridicarea de mașini. Pe cele ale șmecherașilor de șefi de asociație care parchează în spațiul centralei termice nu suflă o vorbă! Banditism la Târgu-Mureș?!



Polițiștii locali lipitori de autocolante pe bani publici în campania lui Florea se laudă cu ridicarea de mașini. Pe cele ale șmecherașilor de șefi de asociație care parchează în spațiul centralei termice nu suflă o vorbă! Banditism la Târgu-Mureș?!
În atenția poliției locale: Dacă vă lăudați că ridicați  mașini de pe domeniul public, atunci când nu lipiți autocolante pe bani publici în campania lui Florea (verificați pe licitatiapublică.ro găinăria de 1900 de euro), în fapt susținând afacerea dedicată pe brașoveanul și prietenarului lui Florea cu dosare penale Țerbea, dacă nu greșim, pentru că ăsta ar avea afacerea de săltat bunurile sub formă de mașini, veniți pe strada Coșbuc, acolo unde găsiți parcare ilegală și personală pentru un șef de asociație pus de borfații din primărie să taie ilegal, fără autorizație, gard verde și copaci, cum am dovedit și pe acest blog, prin acte emise de primăria Târgu-Mureș. Ei bine, găinarii din primăria lui Florea s-au făcut că nu văd că individul s-a pus proprietar pe curtea centralei termice Energomur. Individul și-a parcat două mașini, a făcut construcții ilegale din lemn, inflamabil și ca șopron/garaj, individul și-a făcut crescătorie de câini pe spațiul centralei! Știm că mafia e mare la Târgu-Mureș și la borfașii din PDL sau care trăiesc din afaceri cu pedeliștii, dar individul nu a prezentat autorizații, dovada plății impozitelor. Poliție comunitară cu Bretfelean care știe ce vorbește pentru că e fost sereist (am citat din patetismul lui Florea care nu știe cine are statut de funcționar public care îl împiedică să facă campanie, dar spune-le asta borfașilor cu campania și candidații de la PDL Mureș), îți faci datoria și îl controlezi pe Ioan Cucuiet sau e unul care trebuie acoperit de gangsteri pentru că strânge semnături pentru parcările Senin, plasează abonamente pentru decontarea găinarilor de la FCM?!
P.S. Poliție comunitară, consideră asta ca un preludiu, urmează sesizarea oficială la poliție, sesizarea la primărie pentru construcții ilegale, pentru ocuparea ilegală a domeniului public și urmează invitarea presei pentru a admira, în cazul în care nu apar actele, afacerea borfașilor din primărie cu insul care le adună semnături pentru afacerile lor!
P.S.2. Borfașii din primărie îi mai cheamă pe șefii de asociație să joace fotbal cu Clau-gol și la revelioane de furnizori de semnături pentru afacerile PDL și ale camarilei PDL? Sau e criză?
STAŢIONĂRI NEREGULAMENTARE PE DOMENIUL PUBLIC

Agenţii Biroului de Siguranţă Rutieră din cadrul Direcţiei Poliţia Locală, au constatat şi sancţionat în perioada de referinţă, un număr de 218 fapte aflate sub incidenţa O.U.G. nr. 195/2002 şi a Hotărârii Consiliului Local nr. 197/2007 M, art. 26, alin. 1, fiind ridicate 59 de autoturisme oprite/staţionate neregulamen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.