luni, 10 decembrie 2012

Florea și-a salvat pielea, alegând să nu mai candideze. Inșii din planul lui s-au făcut de cacaoFlorea și-a salvat pielea, alegând să nu mai candideze. Inșii din planul lui s-au făcut de cacao
Manipulatorii care trag pentru D. Florea, din primărie/găinațul portocaliu/ serviciile secrete/poliția locală - care dau cu tasta sub acoperire de jurnaliști - au aruncat pe piață ideea că Florea, primar de Târgu-Mureș, ales etnic de 3 mandate, va candida ca senator. Ideea nu era rea, postul de la București putând asigura o imunitate care e bună la casa omului atunci când ai pe primărie afaceri pe firmele pedeliștilor, când ai filtrată publicitatea primăriei pe afacerist abonat care se laudă că merge la... notar, cu presa obedientă/șantajabilă/de partid și dornică de bani publici fără licitație, când ai sondajele de opinie pe pedelist de prefectură cu citate naziste pe Facebook, când sprijini asociații culturale și afaceri ale angajaților de la tembeliziunile PDL, când motivezi fapta prostovanilor unuia, pe motiv că Bretfelean e fost sereist și știe ce vorbește, când ai primăria cu afaceri cu autocolante și pliante care pot fi autocolante și pliante din bani publici, folosite în campania pentru pedelist! La fel de repede cum a venit ideea ca Florea să candideze la parlamentare și eventual să îl ungă cumva pe feblețea sa la banii publici, adică Maior, Florea se răzgândește. Desigur, pentru prostime, omul a vrut să se sacrifice pentru oraș. Păcat că nu a făcut-o, ca să primească și ăsta 10 la sută din numărul de voturi valabil exprimate. Indivizii sprijiniți de Florea (Roman, E.M.Pașcan și Oprișcan) au luat exact praful de pe tobă! Păi dacă târgumureșenii nu aveau încredere în inșii ăștia, cu istoria cunoscută pentru fiecare, oare ce făceau cu insul care are pe primăria pe care o conduce alți afaceriști abonați, foști pușcăriași și cercetați de DNA și rubedeniile a tot felul de pramatii pupincuriste?
P.S. Vă mai aduceți aminte că erau borfași de la PD(L)actual, care râdeau de candidați ca Lavinia Șandru. Păi voi, pramatiilor, cu ce vă lăudați? Marionetele lui Florea, care susțin planul lui Florea, nu au trecut de 15 la sută! Calculați câți pedeliști i-au votat pe ăștia și lăsați-o pe Lavinia să râdă și ea de voturile de toată jena! Și lăsați-l să râdă și pe fostul viceprimar lberal Ichim, ales legal, dar săpat de mafioții PDL, pentru a-l pune în loc pe întreținutul cu bani publici Maior, ales ilegal de gașca de vreo 11 români, în absența UDMR, după modelul cetățenilor de... onoare.

Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-MuresCod de identificare fiscala: 4322823

Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures

Telefon: +40 0265268330

Fax: +04 0365801856

Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRLCod de identificare fiscala: RO28492078

Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures

Telefon: +40 757058059

Fax:Detaliu produs / serviciu / lucrareDenumire: Autocolante A4CPV: 22462000-6 -

Materiale publicitare (Rev.2)Unitate de masura: bucataData publicare: 01.04.2012 20:58Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0

Detaliu achizitieDenumire: [DA2850300]

Autocolante a€“ format A4Cantitate: 3000.00

(bucata)Data initiere: 23.04.2012 14:27Data limita etapa: 26.04.2012 17:00

( Ofertare )Pret maximal: 2.78 RON

(0.64 EUR)Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0

”Primăria Municipiului Târgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.

Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.

Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.

Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.

Poliția a fost sesizată de mai mulți locatari ai blocurilor din cartierul Tudor, care au observat polițiști locali ce lipeau autocolante cu mesajul Primăriei la intrările în blocuri.

“O echipă de cercetare din cadrul I.P.J. Mureş, deplasată la faţa locului, a constatat existenţa unor afişe autocolante care aveau antetul Primăriei municipiului Târgu-Mureş şi purtau semnătura edilului”, au declarat reprezentanții Prefecturii Mureș, care au precizat că a fost înregistrat un dosar penal, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, sub aspectul comiterii infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice de către directorul Direcţiei de Poliţie Locală Târgu-Mureş, Valentin Bretfelean.

Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures

Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: +40 0265268330
Fax: +04 0365801856


Ofertant: RECLAME MURES SRL

Cod de identificare fiscala: RO 22417689
Adresa: STR. NICOLAE BALCESCU 8B/30, Targu Mures
Telefon: +40 744528403
Fax:

Detaliu produs / serviciu / lucrare

Denumire: Pliant A4

CPV: 22140000-3 -
Pliante (Rev.2)

Unitate de masura: bucata

Data publicare: 06.02.2012 09:51

Descriere:
CDCL / mat 150 gr/mp, tipar digital full color fata-verso, finisare, biguire, pliere, ambalare, livrare;


Detaliu achizitie

Denumire: [DA2695527]
Pliant A4

Cantitate: 5000.00
(bucata)

Data initiere: 02.03.2012 09:16

Data limita etapa: 07.03.2012 17:00
( Deliberare )

Pret maximal: 2.42 RON
(0.56 EUR)

Descriere:
- pentru fiecare serviciu prestat a€“ pret în LEI/serviciu (fara TVA), respectiv pentru fiecare produs tiparit (ex. afis, brosura, pliant) a€“ pret în LEI/bucata (fara TVA).
- suport tipar a€“ hârtie dublu cretat lucioasa 150gr./ m²;
- imprimare full color fata-verso;
- biguire, pliere în 3, finisare;
- ambalare a€“ top 1000 de bucati;
Ce să vezi, gașca din primărie vroia să cumpere autocolante înainte de atacul imaginar al vandalilor care necesita autocolante și în propaganda lui Florea s-au folosit plicuri cu pliante. Din descriere, vedeți că pliantele corespund: hârtie lucioasă, tipărire față-verso(adică și în limba maghiară), pliate în 3. Despre logica ca bandiții să vă adreseze o Scrisoare deschisă în plic închis, băgat personal, în cutia poștală, care poate fi bănuită de găinărie din bani publici, cu furt pentru partid, nu mai spunem nimic, că poate pramatiile din primărie și propaganda lui Florea nu înțeleg limba română, ei vorbim afacereza și pupincureza ! Cine îi învață pe cei care e posibil să fii furat banii publici pentru campaniile pramatiilor PDL Mureș limba cătușelor?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu