marți, 18 decembrie 2012

Viceprimarul legal Ciotlăuș acuză că Primăria Târgu-Mureș nu plătește curentul electric! Iar familionul lui Maior rămâne fără instalație de nocturnă! Curtea de conturi, verifici afacerile de partid și pe bani publici ale trepădușilor pe bani publici?



Viceprimarul legal Ciotlăuș acuză că Primăria Târgu-Mureș nu plătește curentul electric! Iar familionul lui Maior rămâne fără instalație de nocturnă! Curtea de conturi, verifici afacerile de partid și pe bani publici ale trepădușilor pe bani publici?
În timp ce bandiții din primărie inventează afaceri de sute de mii de euro pe împodobirea, despodobirea orașului de sărbători, fără să mai calculăm banii necesari funcționării ghirlandelor și a altor minuni cu care porcii din primărie și-au împodobit din plin clădirea, ca orice pițipoancă jegoasă care se respectă, complexată că a venit desculță la oraș și acum 10 ani umbla în blugi rupți în fund, facturile la Electrica stau neplătite, așa cum spune viceprimarul legal PNL, săpat și acum de jigodiile PDL Mureș și prin propagandiștii  pe bani publici care vor să îl pună din nou pe Maior, ilegal, copil de mingi și afaceri al lui Florea. Iar dacă mai adăugăm că abonatul lui Florea pe motive de FCM, adică Maior, e în executare silită pentru instalația de nocturnă cumpărată cică din donații, pentru că cealaltă, de 200.000 de euro i-au făcut-o cadou porcii PDL din primărie și consiliul local(DNA, verifică cadourile date membrilor PDSL și familiilor gășcarilor lui Florea!), gașca PDL are probleme de iluminat! Bani sunt, însă, pentru ca bandiții să facă pachete pentru colindători, profesorii și elevii fiind îndemnați să pupe sfântul dos al politrucilor din primărie, pentru ca vreo firmă de distribuție (a lui Teglaș?!) să facă pachețele de zeci de mii de euro, iar dacă mai amintim de cupe ale liceelor, cu primăria, FCM și Inspectoratul școlar pe afiș, cu premii de mii de euro doar pentru locul 1, din care potăile cumpără de la magazinul de partid, aveți imaginea mega-șmecheriilor din orașul în care proștii nu votează maghiarii pe motiv să nu fure ăia ce pot fura porcii de români. Jigodiile v-au făcut praf banul public, dar au...uitat să plătească facturile?! Să mai menționăm că porcii din primărie au inventat la școli transportul gratuit la bazine, pentru a deconta javrele de partid ceva pe Siletina?

Zi de zi dixit:
Viceprimarul municipiului Târgu-Mureş, Ionela Ciotlăuş, a precizat ieri în cadrul unei conferinţe de presă că Primăria Târgu-Mureş nu a plătit energiea electrică furnizorului Electrica, existând riscul ca a acesta să sisteze energia electrică la unele puncte de consum apartinătoare Primăriei Târgu-Mureş. “Am primit o situaţie prin care Electrica are ordine de deconectare a iluminatului public din Târgu-Mureş pentru neplata energiei electrice. La iluminatul public nu s-a mai plătit din luna august nicio factură, la şcoli pentru iluminat în unităţile de învăţământ nu s-a plătit din ianuarie 2012. Există ordine de deconectare şi preaviz pentru deconectare la anumite puncte de furnizare a energiei electrice”, a precizat Ciotlăuş. Cea mai mare datorie se înrtegistrează în ceea ce priveşte unităţile de învăţământ aflate în subordinra Primărei valoarea facturii la curent fiind  în valoare de 191.236 lei. Valoarea totală a datoriilor primăriei furnizorului Electrica este de 1.118.264 lei, ponderea cea mai mare, 795.404 lei fiind cele legate de iluminatul public.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.