miercuri, 5 decembrie 2012

Bandiții de la PDL au descoperit, în sfârșit vandalii! La Târgu-Mureș. Cu 5 luni întârziere! Nu știm dacă și cu sprijinul sereiștilor expirați sau în mișcare!Bandiții de la PDL au descoperit, în sfârșit vandalii! La Târgu-Mureș. Cu 5 luni întârziere! Nu știm dacă și cu sprijinul sereiștilor expirați sau în mișcare!
Vă mai aduceți aminte de bandiții din  primărie și cu interese jegoase PDL, de propagandă pentru Florea, care au inventat atacul vandalilor în campania electorală a lui Florea, la Târgu-Mureș ? Porcii ăștia au pus pe siteul pe bani publici textul de manipulare, doar în limba română, apoi au trimis idioții de polițiști comunitari dotați de gașca din primărie cu pistoale Glock, după moda javrelor de primari PDL din țară, ca să lipească autocolante în limba română cu textul manipulator. Oamenii de bună credință au refuzat găinăria porcilor PDL, care puțea a manipulare jegoasă și etnică (în limba română, spre deosebire de scrisorile deschise în plic închis și care pot fi din banii publici, verificabil prin afacerea pliante de pe licitatiapublica.ro) și au chemat polițiștii adevărați să intervină și conform spuselor celor de la poliție s-au găsit 2000 de autocolante nelipite încă chiar la sediul potăilor de sub comanda lui Bretflean, cel prezentat de Florea ca fost sereist care știe ce vorbește! Desigur, individul nu știe că prostovanii cu statut de funcționar public nu poate face campanie, nici măcar pentru javrele PDL, dar asta e problema altei instituții a statului român.
Pentru cunoscători, autocolantele găinarilor sunt pe siteul licitatiapublică, pe firmă abonată la afaceri prin primăria lui Florea, DNA se jură că nu e anticorupție aici și ne trimite la dosarul aflat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureș, mai precis la dosarul 3570/P/2012, încă nesoluționat după 5 luni.  Organul de propagandă pentru gașca PDL scrie că ARD a înregistrat, ieri/ 4 decembrie, la Biroul Electoral Judeţean Mureş o plângere împotriva „acţiunilor de vandalizare ale USL îndreptate împotriva materialelor publicitare de campanie electorală ale ARD, din circumscripţia nr. 28”, în care se arată că în noaptea de 3 spre 4 decembrie 2012, „echipe din staff-ul USL au procedat la vandalizarea materialelor de campanie electorală ale candidaţilor ARD” şi că cetăţeni de bună credinţă au anunţat echipajele de poliţie locală şi au solicitat intervenţia acestora. Potrivit plângerii, actele de vandalizare „s-au petrecut într-un mod violent, atât verbal cât şi fizic, cât mai probabil şi sub influenţa alcoolului” şi că unul din însoţitorii vandalilor s-ar fi recomandat ca fiind „poliţist în cadrul IPJ Mureş”. Ce convenabil pentru bandiții PDL și gașca nesimțită din primărie, vandalii imaginari care erau așteptați de borfașii cu pretenții de manipulări sereiste au căpătat... consistență!
Curtea de conturi, verifici vandalii imaginari și afacerea de mii de euro din bani publici, ca să nu suspectăm că porcii de la PDL ne-au furat în campania electorală pentru Florea?
P.S. Așteptăm ca borfașii din primărie să preia textul pe siteul controlat de gașca lui Florea. Ar fi păcat să nu fie înjurat USL pe bani publici de bandiții cu imaginația bolnavă și bogată și de javrele cu rasism la adresa țiganilor care își fac cuib ! Când porcii ăștia îl serveau pe Bența cu locuințe pentru rromi, curios, nu pomeneau de minoritari care trăiesc în cuib! Există rromii buni și țiganii răi, pentru pramatiile rasiste din primărie și controlate de gașca din primărie, așteptăm amenzi pentru idioți, după modelul amendă pentru colportatorul de lozinci naziste instalat de gașca lui Florea în prefectură, dar cu afaceri la primăria lui Florea, de sondaje, pe firma sa de pedelist!
”Primăria Municipiului Târgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.

Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare. Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.

Poliția a fost sesizată de mai mulți locatari ai blocurilor din cartierul Tudor, care au observat polițiști locali ce lipeau autocolante cu mesajul Primăriei la intrările în blocuri.

“O echipă de cercetare din cadrul I.P.J. Mureş, deplasată la faţa locului, a constatat existenţa unor afişe autocolante care aveau antetul Primăriei municipiului Târgu-Mureş şi purtau semnătura edilului”, au declarat reprezentanții Prefecturii Mureș, care au precizat că a fost înregistrat un dosar penal, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, sub aspectul comiterii infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice de către directorul Direcţiei de Poliţie Locală Târgu-Mureş, Valentin Bretfelean.Atenție: bandiții lui Florea știau că vandalii făceau parte din partide și erau interlopi, dar cereau să se identifice... făptuitorii. Păi i-ați identificat voi, leprelor, iar SRI Mureș tace cu nesimțire atunci când un pedelist candidat vine cu nesimțire și spune că prietenarul lui și insul pe care l-a uns în gașca de partid e fost sereist care știe ce vorbește, ceea ce dovedește că băieții cu ochi albaștri ...vorbesc  mai bine în scris și se joacă în ceva ce miroase urât și portocaliu (presarii știu unde și cum !). Desigur, bandiții cu manipularea cu vandali nu au fost în stare să aducă dovezile necesare: apeluri înregistrate la poliție, mailuri la poliție, apeluri la SRI, la Jandarmerie, la Inspectoratul pentru situații de urgență și așa mai departe. Bandiții ăștia nesimțiți și hoți au timp să cumpere autocolante și să le tipărească în număr de 3.000, dar porcii mincinoși nu au timp să sune la poliție și SRI ca să raporteze...atacul! O adevărată conspirație... mondială, dejucată imaginar și pe banii publici de jigodii de la PDL și de bandiții pupincuriști cu statut de funcționar public. Aveți ceea ce ați votat și să vă spălați pe cap cu gangsterii!
Pentru târgumureșeni, iată ce minune stârnea interesul javrelor din Primăria Târgu-Mureș, exact autocolante A4, pe firmă dedicată. Costul afacerii 1900 de euro din bani publici, pentru 3000 de exemplare. Poliția are autocolantele, e suficient să se compare ce vinde firma abonată la primăria lui Florea și se dovedește manipularea și premeditarea, iar  vinovații pot fi trimiși în judecată. Întrebarea este; cine are curaj, e mafia prea mare sau interesele…românești mai tari ?
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823

Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures

Telefon: +40 0265268330

Fax: +04 0365801856

Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRLCod de identificare fiscala: RO28492078

Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures

Telefon: +40 757058059

Fax:Detaliu produs / serviciu / lucrareDenumire: Autocolante A4CPV: 22462000-6 -

Materiale publicitare (Rev.2)Unitate de masura: bucataData publicare: 01.04.2012 20:58Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0

Detaliu achizitieDenumire: [DA2850300]

Autocolante a€“ format A4Cantitate: 3000.00

(bucata)Data initiere: 23.04.2012 14:27Data limita etapa: 26.04.2012 17:00

( Ofertare )Pret maximal: 2.78 RON

(0.64 EUR)Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0

Citeste mai mult: Tichie de mărgăritar pentru șmecherii din primărie: autocolante de 1800 de euro!
Iar dacă îl suspectați pe Florea că folosește altă afacere pe abonata Reclame Mureș pe pliante pentru promovarea proprie, anchetați afacerea cu pliante …pliate în 3, cu două părți imprimate și în plic livrat la domiciliu! Adică exact cum arată afacerea de promovat Florea prin înjurarea lui Frunda, care a fost concepută ca scrisoare deschisă adresată târgumureșenilor, dar băgată de bandiți în plic închis și în cutie personală a târgumureșeanului!
Dovada foto aici: http://florentindeac.blogspot.ro/2012/06/atentie-la-plicurile-primite-cu.html
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823

Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures

Telefon: +40 0265268330

Fax: +04 0365801856

Ofertant: RECLAME MURES SRLCod de identificare fiscala: RO 22417689

Adresa: STR. NICOLAE BALCESCU 8B/30, Targu Mures

Telefon: +40 744528403

Fax:Detaliu produs / serviciu / lucrareDenumire: Pliant A4CPV: 22140000-3 -

Pliante (Rev.2)Unitate de masura: bucata
Data publicare: 06.02.2012 09:51
Descriere:

CDCL / mat 150 gr/mp, tipar digital full color fata-verso, finisare, biguire, pliere, ambalare, livrare;

Detaliu achizitie
Denumire: [DA2695527]

Pliant A4Cantitate: 5000.00

(bucata)Data initiere: 02.03.2012 09:16Data limita etapa: 07.03.2012 17:00

( Deliberare )Pret maximal: 2.42 RON

(0.56 EUR)Descriere:

- pentru fiecare serviciu prestat a€“ pret în LEI/serviciu (fara TVA), respectiv pentru fiecare produs tiparit (ex. afis, brosura, pliant) a€“ pret în LEI/bucata (fara TVA).

- suport tipar a€“ hârtie dublu cretat lucioasa 150gr./ m²;

- imprimare full color fata-verso;

- biguire, pliere în 3, finisare;

- ambalare a€“ top 1000 de bucati;

Citeste mai mult: Afacere cu 5000 de pliante

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu