marți, 18 decembrie 2012

Maior, ilegal a doua oară? Individul ținut pe bani publici prin interesele lui Florea este un păcălici în conflict de... interese?




Maior, ilegal a doua oară? Individul ținut pe bani publici prin interesele lui Florea este un păcălici în conflict de... interese?
Viceprimarul PNL Ciotlăuș, - săpat de porcii din PDL Mureș cu sârg, după modelul fostului vieprimar liberal, pe care javrele lui Florea l-au dat jos pentru a-și pune afaceristul (Maior Claudiu) întreținut de gașca lui Florea din banii publici (doar afacerile Siletina și FCM adună milioane de euro în buzunarele familionului!)- are voce! După ce a fost săpată de porcii lui Florea, care nu îi permiteau nici măcar să aibă birou în primărie, doamna liberală contraatacă. Îi dorim succes în stârpirea mafiei portocalii și să facă sesizările necesare pentru afacerile găștii cu beneficiari din PDL Mureș. Iar lui Florea să îi ceară să arate ce șmecherii a făcut primăria cu autocolantele pe bani publici și lipite de idioții de polițiști locali coordonați de un ejectat de la SRI Maramureș, pe care Florea l-a apărat spunând: Bretfelean e fost SRI-ist, știe ce vorbește! Știm că leprele porocalii au gușteri de la SRI care scriu cu pseudonime pentru campania lui Florea, acum bandiții crediteză și foștii sereiști cu probleme de serviciu ca fiind activi! Și bomboana pe colivă: afacerea pliante, care put a afacere scrisori deschise în plic închis, adresate tot de candidatul Florea! Preferați să vă conducă banda cu afaceri din banii dumneavoastră sau vreți curățenie generală în primărie și la abonașii pedeliștilor? Și ca surplus de interes, verificați afacerile cu pachețele pentru colindători și comparați cifrele și numele afaceriștilor care pupă sute de mii de euro din banii publici!
P.S. Doamnei Ciotăluș: Verificați ce gușter pedelist avea acțiuni de 200 de lei la o societate și șmecherașul simte nevoia să împrumute aceea societate cu de 440 de ori mai mult valoarea acțiunilor respective (880 de milioane de lei vechi)! Cum ar spune DNA, banii nu mai apar în declarația de avere și șmecherul se poate scoate susținând că împrumuturile între...prieteni, nu sunt purtătoare de dobândă! Iar lui Florea mai șoptiți-i: Munteanu. Întrebați-l pe șmecher ce sondaje de opinie pe primăria a cumpărat de la subordonatul de partid, pe 5.900 de euro! Iar pe Munteanu căutați-l cu sondajele și în ziua votului. Să fi făcut afaceriștii de la PDL Mureș vreun sondaj pe bani publici? Sperăm că da, ca să îi ia poliția pe bandiți! Iar o idee gratis: cereți un control al Curții de conturi la FCM și căutați instalația de nocturnă făcută cadou de bandiții portocalii familionului lui Maior. Afacere de doar 200.000 de euro ai târgumureșenilor care votează așa cum a spus un respectabil PRM-ist mureșean  acum 4 ani: Știu că X e hoț, dar e hoț român!
Zi de zi dixit:
Ciotlăuş îl acuză pe Maior de incompatibilitate

Viceprimarul Ionela Ciotlăuş a precizat că a sesizat Parchetul şi Prefectura privind incompatibilitatea consilierului local Claudiu Maior. “Domnul consilier Claudiu Maior, printr-o dispoziţie dată de primarul Târgu Mureşului şi nu una a Consiliului Local a fost  numit în luna iulie să gestioneze şi să administrezecomplet patrimoniul oraşului, respectiv are semnătura întâia în trezorerie în calitate de ordonator de credite, ceea ce nu este permis. Dincolo de faptul ca domnul primar, conform legii 215 nu poate să-i atribuie domnului consilier Maior aceste arhifuncţii, domnul Maior este în conflict de interese. Într-adevăr legea în actuala formulare îi permite domnului primar şi lasă la dispoziţia lui delegarea acestor atribuţii. Poate să o facă, aşa spune legea, primarul poate delega funcţii viceprimarului, dar asta nu înseamnă că poate altcuiva. Aşteptăm ca Prefectura să dea un verdict în această privinţă, iar Parchetul a declinat sesizarea la DNA”, a precizat Ciotlăuş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.