joi, 13 decembrie 2012

Atenție, spațiile centralelor termice urmează să fie furate! Gașca lui Florea, individul cu pretenția de șef de asociație de proprietari, Ioan Cucuiet, are imunitate și nu are nevoie de autorizații? Angajații din primăria Târgu-Mureș acceptă ca un cetățean să-și tragă sute de metri pătrați ca și cadou pentru prestațiile la javrele de partid din primărie?!



Atenție, spațiile  centralelor termice urmează să fie furate!  Gașca lui Florea,  individul cu pretenția de șef de asociație de proprietari, Ioan Cucuiet, are imunitate și nu are nevoie de autorizații? Angajații din primăria Târgu-Mureș acceptă ca un cetățean să-și tragă sute de metri pătrați ca și cadou pentru prestațiile la javrele de partid din primărie?!
Mai vă amintiți acum vreo 4 ani cum niște derbedei, probabil din primărie, puneau la Weekend panouri cu textul Aceste terenuri urmează să fie furate orașului? Porcii din primărie și PDL, singurii cu interese și cu camarila necesară, credeau că pot prosti târgumureșeanul. Adică, noi lucrăm, mă, pentru voi, chiar dacă pe firmele fomiștilor din PDL, noi vrem binele public și nu acceptăm să vă fure alții(sic!). Textul cu Aceste terenuri urmează să fie furate orașului ar trebui postate de șmecherașii din primărie și pe gardurile fostelor centrale termice. Bandiții din primăria lui Florea nu au pus anunțul pe curtea centralei termice de pe strada George Coșbuc, închisă de bastarzii puși pe vândut centrale, pe nouă termie, pe luat credite de milioane de euro din banii fraierilor de târgumureșeni. Despre afacerile cu spațiile centralelor, e altă poveste, dar și aici trebuie să fie câte un bandit cu pupincurisme ca să pună mâna pe așa ceva. Pe strada George Coșbuc avem un șef de asociație care se crede pe moșie la mă-sa! I-au făcut bandiții din primărie ceva pomană pentru listele cu semnături pentru parcări și pentru abonamentele la FCM pe care se chinuia individul să le plaseze ca porcii din primărie să îi deconteze pedelistului ilegal ca viceprimar banii publici? Până atunci, de încălzire, șmecherașii din primăria de interese portocalii din Târgu-Mureș e somată să răspundă la întrebările:
1.    Unde e autorizația de construcție pentru Ioan Cucuiet, șef de asociație care are grădină de 40 mp lângă bloc?
2.    Unde sunt impozitele plătite de ăla, dacă punctul 1 ar fi legal, pe ultimii 7 ani?
3.    Unde e autorizația ca individul să își tragă curtea de 100 mp a centralei termice în folos propriu? Individul a pus lacăt pe poartă, își parchează duba de serviciu, își trage loc de parcare pentru mașina personală, își aduce câine pentru a-i păzi mașina și mai cară prin  curte și porci tranșați!
4.    Unde e autorizația șmecherașilor lui Florea pentru individul folosit de borfași pentru adunarea de semnături pentru parcări și livrare de abonamente gratuite, decontate din banii publici, pentru gășcarii din FCM? Ăsta și-a făcut construcție de lemn, inflamabilă, pe domeniul public, iar porcii din primărie îl pupă în fund pentru ceva semnături pe care trebuie să le aducă ăsta în schimbul acceptării găinăriilor? P.S.Sesizarea va fi urmată de o sesizare oficială, ca javrele din primărie să nu motiveze că nu au știut, cu sesizarea poliției pentru construcție ilegală și sesizarea presei pentru evidențierea modului în care borfașii din primărie îi acoperă sau le dau avantaje indivizilor folosiți. Despre ce bandiți sunt chemați să joace fotbal cu Clau-gol sau să se îmbuibe la revelioanele primăriei chiar nu are rost să mai vorbim!
p.S. Totul e la 20 m de nasul președintelui CJM! I se pare normal alesului ca unii să pună mâna pe terenurile publice sau aranjate de gașca lui Florea? Sau cineva speră că șeful Cucuiet îi face rost de loc de parcare?! Oare ce s-ar fi întâmplat dacă șeful CJM tolera un ins ca ăsta, nu îi sărea în cap toată mafia portocalie, ca să arate cum fac afaceri PNL-iștii?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.