joi, 13 decembrie 2012

Circ inutil și etnic în privința intrării UDMR la guvernare



Circ inutil și etnic în privința intrării UDMR la guvernare
Asistăm la o nebunie de câteva zile, cu tot felul de exaltați care condamnă o eventuală intrare a UDMR în guvernare. Stilul apocaliptic: Vin maghiarii, se preteză doar sereiștilor și marilor români cu trecut comunist, care, după ce au propovăduit stilul strâns uniți în jurul partidului, români, maghiari, germani ș.a.m.d., se fac apostolii sângelui...pur. Vin maghiarii! Și? Care e problema? Maghiarii, pentru derbedeii ăștia de la propagandă, sunt la guvernare din 1996 încoace. Adică bandiții de la PNL, cei de la PNȚCD, cei de la PSD  au fost mână în mână cu UDMR la guvernare. A murit cineva pentru asta? Cum altfel să fie semnat protocolul cu PSD pentru înființarea TV Târgu-Mureș, cum altfel să fie unși miniștri UDMR, unii cercetați, alții iertați de justiție, decât cu interesele găștii de români cărora nu le pune nimeni pistolul la tâmplă și le spune: băgați UDMR la guvernare?  
Circul etnic aduce aminte de ce s-a întâmplat și în campaniile jegoase, etnice, din județul Mureș. Doar aici se poate vota un primar doar pentru a nu fura maghiarul ce poate fura românul/rromul/sasul. Doar aici se poate vota un președinte CJ pe frica ca la redistribuire să nu ajungă UDMR să câștige. Bandiții politicii și băieții din serviciile care secretă și foștii scribălăi ai fostelor partide au prestat mereu pentru întreținerea fricii etnice: vin maghiarii! De parcă ăștia pot veni fără sprijinul unor trădători/parteneri/afaceriști (alegeți ce credeți că se pretează) români, fie ei pesediști, peneliști, penețecediști și așa mai departe. Așa că mai lăsați placa asta uzată cu UDMR pe post de huni care rad tot, că hoții adevărați, la Târgu-Mureș sau aiurea, sunt doar românii! Căutați contractele pe firme maghiare la primăria Târgu-Mureș, de exemplu și vedeți de ce unii târgumureșeni au votat etnic, ca să nu iasă ăla care are pretenții de mare român  și vă cheltuiește banii pe gășcarii PDL Mureș. Am ajuns ca maghiarii să pupe o afacere de publicitate, de pază, de îngrijit spații verzi sau aiurea, restul afacerilor cu banii publici ai târgumureșenilor mergând la fomiștii de la PDL. Cui să îi fie frică, în condițiile astea, că vin maghiarii?! Iar dacă ne amintim că la Sibiu, oraș cu o minoritate sasă destul de puțin importantă este primar un sas, de mai bine de 12 ani, avem dovada că românii pot să refuze să fie îndobitociți ca să voteze cu orice pramatie de român, doar pentru că ăla e român. De ce nu s-ar aplica criteriul: ne-am săturat de ai noștri, mai punem și de ai lor și în cazul UDMR?
P.S. Ca să vezi, pușcărie adevărată face un fost ministru PNȚCD-ist sau un fost premier PSD-ist și lepădăturile de la PDL iau mită ca primari, șefi de AJOFM, ITM și așa mai departe. Cum de nu sunt marii corupți cei de la UDMR?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.