sâmbătă, 8 decembrie 2012

Familionul lui Maior a dat de executare silită pe FCM Târgu-Mureș? Cum e cu 3 bănci de antrenori, de 78.600 lei?! Mă, șmecherilor, v-ați luat bănci de cocalar, suflate cu aur?



Familionul lui Maior a dat de executare silită pe FCM Târgu-Mureș? Cum e cu 3 bănci de antrenori, de 78.600 lei?! Mă, șmecherilor, v-ați luat bănci de cocalar, suflate cu aur?
O echipă ținută pe bani publici și prin cadouri prin gașca lui Florea din primărie și consiliul local se pare că e în rahat, românește spus, chiar dacă pe site în limba... maghiară. Pornim de la postarea de pe http://www.szekelyhon.ro/aktualis/marosszek/fenyarban-uszik-marosvasarhely-fotere. Nu se spune ce instalație de nocturnă se execută, pentru că bandiții de la PDL și amici lui Maior i-au făcut cadou familionului lui o instalație de nocturnă de 200.000 de euro și șmecherașii au declarat că au și o instalație de nocturnă de 600.000 de euro din sponsorizări (sic!). Bineînțeles că nu a existat un ziarist care să întrebe ce sponsorizări sunt alea și de ce trebuie să ne buzunărească gașca lui Florea din banii publici și cum e aia ... sponsorizare la FCM, câtă vreme la stadion sunt mai mult afișate cu reclamă firmele care primesc afaceri abonate la primărie? Banii publici presupun sponsorizarea la FCM? Asta înseamnă ca unul ca Țerbea sau Bența pot să dea sute de mii de euro sponsorizare, dacă li se inventează afaceri de milioane de euro? Curtea de conturi, te bagi să verifici unde sunt sponsorii reali sau imaginari ai găștii FCM și familionul aferent și unde sunt cele două milioane de euro din drepturi TV pe care le-a încasat familionul lui Maior? Am ajuns ca în comunism, să ținem pe bani publici echipa orașului, dar a afaceriștilor de partid și să nu primim înapoi banii încasați (600.000 de euro din transfer Bumba în Italia !).
Atenție, 3 bănci de antrenor, de 20 metri liniari cică costă 78.600 lei, adică vreo 18.000 de euro. Din ce bani sau au umflat bandiții prețurile și aici?!

A fináncok licitálják a FCM focipálya berendezéseit!!!

2012.12.07., péntek [13:25]

ASOCIATIA FOTBAL CLUB MUNICIPAL TG.-MURES CUI 24417790 – localitatea Targu-Mures str. Bega nr. 2, jud. Mures – Dosar de executare A3812:

- instalatie de iluminat nocturn (pentru teren de fotbal) format din 4 stalpi cu inaltime de 40 m, 144 proiectoare, 8 corpuri de iluminat de siguranta, 8 corpuri iluminat balizaj, cabluri electrice pentru legatura proiectoare, tablou electric situat la baza fiecarui stalp 1.576.500 lei; banci antrenori, 3 buc. (banca 9 ml, banca 9 ml, banca 2 ml) 78.600 lei; centrala termica, compusa din doua cazane din fonta cu fluid de lucru apa calda, doua boilere, doua vase de expansiune, pompe, robineti, vase, tevi si fitinguri aferente, marca SIME RS 172 Mk II, an fabricatie 2007, putere 172 kw 27.900 lei.

Preturile nu includ TVA

In conformitate cu prevederile art. 162, alin. (4), lit. i) din O.G. nr. 92/2003, republicata, privind Codul de procedura fiscala, invitam pe toti cei care pretind vreun drept asupra bunurilor, sa instiinteze despre aceasta organul de executare inainte de data stabilita pentru vanzare.

Totodata, potrivit prevederilor art.162 alin. (4) lit. j) din actul normativ mai sus amintit, invitam pe toti cei interesati in cumpararea bun
Prețuri bănci, în țară:
1)    Banca rezerva pentru jucatori fotbal, produsa de Artimex Sport, este realizata din structura metalica de 30x30x2 mm vopsita in camp electrostatic. Preț 1600 de euro!
http://www.artimex.bizoo.ro/vanzare/1596489/Banca-rezerva-jucatori-si-antrenori-de-fotbal

Este acoperita cu policarbonat transparent rezistent la intemperii si la raze ultraviolete.

Transport gratuit in toata tara.

Banca de rezerva include 10 scaune din polipropilena. La cerere, aceasta poate fi vopsita in culorile solicitate de catre beneficiar.

Optional bancile pot fi prevazute cu sezut din lemn, sau se pot livra cu grilaj din lemn pentru picioare.

Dimensiuni: lungime: 5,26 m; inaltime: 2,2 m; adancime: 1 m.

Pentru alte dimensiuni va rugam solicitati oferta de pret.

Pret inclusiv Tva/bucata. T

ransport gratuit la benficiar. Cod produs 408
2)    Banca rezerva jucatori fotbal 408 ARTIMEX, pret 7100 lei.
3)    Banca rezerva jucatori profesionala Artimex ATX-409R 20000 lei.
http://insports.allshops.ro/produs/1367887/Banca+rezerva+jucatori+profesionala+Artimex+ATX-409R.html








Anunt de participare numarul 120124/28.04.2011







Operatorii economici inregistrati au posibilitatea de a selecta anuntul in vederea primirii de notificari privind evenimentele acestei proceduri de achizitie publica.







Detalii procedura







Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures







Numar anunt de participare: 120124 / 28.04.2011







Denumire contract: Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures







Stare procedura: In desfasurare







Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA







I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:Primaria Municipiului Tirgu-Mures







Adresa postala: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Punct(e) de contact: Maria-Magdalena Grama , Tel. 0265-268330 , Email: licitatie@tirgumures.ro , Fax: 0365-801856 , Adresa internet (URL): www.tirgumures.ro , Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro































I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)







Autoritate regionala sau localaActivitate (activitati)















- Servicii generale ale administratiilor publice







Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI







II.1) Descriere







II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta







Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures







II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilorFurnizare







Cumparare







Locul principal de livrare: str. Caminului nr. 35 din Municipiul Tirgu



Citeste mai mult: FCM -Echipa inventată în campania electorală pentru Florea ajunge în divizia a doua tot în campania electorală ! Noroc că la matineu nu vor consuma curentul electric pe instalația de 200.000 de euro, cumpărată din bani

Citeste mai mult: florentin deac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.