luni, 17 decembrie 2012

Dreptate pentru Craiova! Asociația mafioților care l-au furat pe Mititelu, unii foști pușcăriași, să ajungă ca orice borfaș ordinar după gratii!Dreptate pentru Craiova! Asociația mafioților care l-au furat pe Mititelu, unii foști pușcăriași, să ajungă ca orice borfaș ordinar după gratii!
Escrocii care au dezafiliat Craiova și au furat cu nesimțire un patron și un club trebuie să ajungă acolo unde le e locul: după gratii, iar prejudiciul trebuie recuperat. Dacă nu a contat că din 10 care au votat ca porcii 2 erau foști pușcăriași, dacă nu a contat asociația de tip mafia din jurul  nașului, justiția a fpcut lumină și ordine. Să îi vedem pe alde Dragomir, Țerbea, Sandu și alții de teapa lor în zeghe ! Dreptate pentru Craiova și pușcărie, din nou, pentru escroci! La pușcărie cu toți mafioții care fură de la un privat sau de la stat sau fură din ambele părți, ca orice fomist ratat ca om.
GPS.RO DIXIT:
Curtea de Apel a comunicat azi motivarea deciziei de anulare a hotărîrii Comitetului Executiv al FRF de excludere a Universităţii Craiova.

Curtea de Apel a decis pe 25.06. 2012 anularea deciziei de excludere a Universităţii, luată în CEx a FRF din data de 20.07.2011 şi suspendarea hotărîrii de excluderea pînă la soluţionarea irevocabilă a cauzei.

Iată 3 pasaje din motivarea instanţei, conform site-ului editie.ro

- hotărîrea este abuzivă în mod special, în condiţiile în care pentru prima dată în istoria fotbalul românesc s-a optat pentru această sancţiune, iar reclamanta (FC Universitatea Craiova) este unul din cluburile sportive cu o tradiţie deosebită a României.

- hotărîrea de excludere a fost luată cu un manifest exces de putere iar prin punerea sa în aplicare s-au produs deja consecinţe iremediabile din punct de vedere material şi al activităţii sportive care se perpetuează în timp.

- în conţinutul actului prin care s-a aplicat sancţiunea nu există nicio motivare referitoare la vreo analiză a faptelor imputate reclamantei şi nici la criteriile pentru care s-a optat pentru aplicarea sancţiunii celei mai severe, a excluderii, iar din documentaţia depusă de pîrîtă, Curtea reţine că, deşi s-a optat pentru aplicarea sancţiunii celei mai drastice, reclamantei nu i-au fost respectate nici cele mai elementare componente ale dreptului la apărare.

Adrian Mititelu a vorbit la Radio GSP despre această motivare a instanţei şi e convins că dreptatea pentru Universitatea e mai aproape ca niciodată:

"Practic prin această motivare se scoate la lumină o întreagă încrengătură de abuzuri comise asupra noastră. Instanţa desfiinţează de la un capăt la altul toate acţiunile Federaţiei în privinţa noastră. Excluderea nu are o acoperire legală.

Sînt 7 mii de probe şi de dovezi. Instanţa a decis că a fost un exces de putere extrem de grav. Lui Sandu şi Mitică le-a venit vremea. Nici dracu' nu-i mai scapă. E ireversibilă condamnarea lor la ani grei de închisoare şi e ireversibilă şi despăgubirea Universităţii Craiova".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu