joi, 6 decembrie 2012

Nerușinare de partid! Nimenii inventați politic - aterizați acolo unde alții din partid au muncit zeci de ani



Nerușinare de partid! Nimenii inventați politic - aterizați acolo unde alții din partid au muncit zeci de ani
Poate că unii uită, dar pentru alegerile trecute, dar și pentru cele care urmează duminică, au fost inși aterizați în partid sau pe liste. La Târgu-Mureș, Florea o bagă în față pe Ioana Roman, care intră în partid cu două săptămâni înainte de alegeri pe lista cu consilieri locali, timp suficient ca să citească statutul și să jure credință veșnică găștii portocalii, ea fiind și fiica tatălui cu afaceri de închiriat domeniul public pe motiv de Zile târgumureșene. Obrăznicia e evidentă, măcar față de fraierii care credeau în PD(L) și au muncit pentru partid înainte să vină diverși șmecherași via PNȚCD, PNG, PRM, PSD, PNL sau așa-ziși independenți, dar ce să aștepți de la pedeliștii mureșeni care aveau candidat la europarlamentare pe unul Costea, intelectual de valoare și fost consilier la Bruxelles al lui Frunzăverde, dar îi făceau campanie EBEI, o individă care fără legăturile familiale era celebră doar prin Bamboo-uri și prin pretendenți cu alinturi de gen... SIDA!
Bandiții de la PDL Mureș puneau, acum 5 ani, când au dat tichete cadou profesorilor, mită electorală dedicată pe hipermarket Real, sub nasul Consiliului Concurenței care nu a avut curaj să se bage, panouri cu fiica lui taică-su de la Cotroceni din pupincurisme de partid, chiar în mijlocul trotuarului și exact lângă școli. Ce bun simț, ce legi, ciocul mic, noi suntem la putere/furat). Tot la Târgu-Mureș a aterizat pe liste și mai e și ales un nene, chitarist, celebru acum prin divorțul de Marina Almășan. Omul a fost parașutat de pesediști de la București, în defavoarea unor membri  locali. Cu ce s-au ales mureșenii? Cu nimic, pentru că insul nu a dat sau nici nu prea a dat prin colegiu și a mai fost și bolnav vreo jumătate de mandat. Ce respect are pentru membrul vechi de partid mai poate avea un individ de la filiala locală care pupă dosul celor de la București și îi face insului parașutat loc și rost de imunitate? Zero!
Întotdeauna mi-am pus problema: de ce intră oamenii în partid? Pe ăia vreo 10 care pupă în fiecare județ de la banditul șef transporturi pe primărie, reabilitări termice, reparații măsuțe la școli, publicitate pe organul PDL, bani pentru fotbal, futsal, curling sau ce mai joacă bandiții (desigur porcii de la  PDL sunt cei mai inovativi, ei dând bani și la foștii pușcăriași și la foștii denunțători la DNA, că banul public nu știe pe mâinile cărui condamnat a ajuns!), îi mai înțeleg. Dar ce caută oamenii care nu pot fura un leu prin șeful lor de partid?! Și respectivii aleși sau propuși pentru a fi aleși mai sunt și inșii fără vechime în partid, cei promovați de proptele, legături de mafie, prin pupincurisme pentru tovarăși, nu oamenii care chiar au muncit și cred în valorile de partid! Români, să votați...bine, pentru oameni care au făcut ceva singuri și pe meritele lor și nu au fost parașutați/amante/amanți/anchetați/pușcăriași/grațiați/gangsteri care primesc banul public de la porcul de șef de partid sau de primărie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.