duminică, 2 decembrie 2012

Șăful Cucuiet se împroprietărește cu o curte a centralei Energomur sub tutela găștii lui Florea?! În contul a ce? A parcărilor pentru șmecherașii cu firme abonate la banul public și a abonamentelor pe care trebuia să le plaseze ăsta pentru gașca FCM?



Șăful Cucuiet se împroprietărește cu o curte a centralei Energomur sub tutela găștii lui Florea?! În contul a ce? A parcărilor pentru șmecherașii cu firme abonate la banul public și a abonamentelor pe care trebuia să le plaseze ăsta pentru gașca FCM?
Un șefuț de asociație de proprietari de pe Coșbuc se crede pe moșia lui mă-sa. Dacă individul cu țarc lângă bloc, de 40 mp, pentru care nu prezintă autorizație de construcție și dovada plății impozitelor e tolerat de gașca lui Florea, ce face individul? Se împroprietărește ! Pe curtea centralei termice a Energomur! Individul își aduce duba, mașina, cotețul de câini și astăzi meșterește, pune indicatoare punct de alimentare (?!), semne de parcare pe ușa curții, pe care o și maschează cu plasă, ca să nu vadă lumea ce învârte ăla acolo și construiește copertine în curtea centralei termice Energomur! Alo, bandiții lui Florea, acum individul are și construcție ilegală din lemn, ca să îi protejeze... mașina! Voi sunteți proști și vă faceți că nu vedeți indivizii cu afaceri la prostovanii din primărie?!  Construcție ilegală, împroprietărire ilegală, unde sunt autorizațiile pentru persoană fizică, unde sunt taxele și impozitele pe care individul le datorează în caz că i-ați făcut cadou terenul public? Atenție, individul e plătit de asociațiile de proprietari și doar autorizația i-o dă gașca din primărie! Acceptați ca un individ să facă pe nebunul și să își tragă alte sute de metri păstrați pentru că el cunoaște vreun prostălău din primărie, așa cum a motivat când a tăiat ilegal gardul viu și copacii și  primăria a răspuns că nu există autorizație, dar nu l-a amendat pe amețit! Iar poliția locală a fost patetică, neștiind cum să îl scoată pe șmecheraș basma curată! Târgumureșeni, aveți nevoie de oameni cu carte și cu spirit gospodăresc, nu de șmecherași  cu școala vieții, care profită de relațiile cu Claudiu sau cu nu știu ce prost despre care spunea că îl roagă să taie copaci și gard viu! Și sunați la poliție și la primărie, pentru demolarea construcțiilor ilegale!

P.S. Chiar în apropiere, la 20 m distanță, locuiește și președintele CJM Mureș,  La pregătirea sa și la experiența în ale administrației și legilor,   să nu își pună nici el întrebarea ce se întâmplă sau i-a promis și lui Șăful Cucuiet loc de parcare?! Alo, domnul Dobre, autorizațiile, legile și impozitele sunt doar pentru proști?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.