miercuri, 5 decembrie 2012

Real se cară din Târgu-Mureș! Anchetați până se mai poate afacerea cu tichete cadou în campania electorală PDL, dedicate pe magazin Real prin interesele jigodiilor din Primăria Târgu-Mureș. Consiliul concurenței, te simți?!



Real se cară din Târgu-Mureș! Anchetați până se mai poate afacerea cu tichete cadou în campania electorală PDL, dedicate pe magazin Real prin interesele jigodiilor de la Târgu-Mureș. Consiliul concurenței, te simți?!
Bucureşti 3 decembrie 2012 –  METRO GROUP a semnat un contract cu retailerul francez Groupe Auchan, în legătura cu vânzarea afacerilor real,- din Europa de Est. În România, Auchan va prelua activităţile operaţionale pentru 20 din cele 24 de magazine. Magazinele din Arad, Constanţa Nord, Oradea Episcopia Bihorului şi Suceava nu vor fi preluate de către Groupe Auchan. În momentul de faţă, real,- România depune toate eforturile să găsească soluţia potrivită pentru fiecare dintre aceste locaţii, cât mai repede cu putinţă. 



Vânzarea trebuie însă întâi să fie aprobată de către autorităţile de reglementare competente şi se aşteaptă să fie finalizată în 2013. Pe întreaga perioadă a acestui proces compania îşi va continua activitatea, magazinele real,- vor funcţiona în program normal oferind posibilitatea clienţilor să beneficieze de cele mai bune produse la standarde de calitate şi la preţuri avantajoase.
Textul de mai sus este cuprins într-un mail venit de la reprezentantul cu presa al Real-ului. Conform texului menționat, hipermarketul Real din Târgu-Mureș va ajunge pe mâinile celor de la Auchan. Nimic rău până aici. Ce e rău, dubios și poate ilegal este afacerea făcută de șmecherașii lui Florea din primărie în campania pentru europarlamentare. În campania care a făcut-o om pe fiică-sa lui Băsescu, cunoscută onomatopeic, EBA, Florea vine cu șmecheria: tichete cadou pentru cadrele didactice. La peste 4000 de cadre, la 150 de lei fiecare, probabil că au făcut praf peste 100.000 de euro. Atenție, tichetele au fost cu dedicație, pentru Real, tipărite pe un singur carton, ca fraierul să facă cumpărăturile doar într-o zi. Când am prezentat cazul celor de la Consiliul concurenței Mureș răspunsul a fost uimitor: Lăsați, că la ce vânzări are Real nu se vede! Adică bandiții cu interese PDL vă fură 100.000 de euro din bugetul local și îi dau unei anumite categorii profesionale, cu obligativitatea cumpărării doar de la Real și CC Mureș nu se bagă! Poate reușesc șefii de la București! Găinărie care poate acoperi alte afaceri ale bandiților din primărie, cum ar fi și cupele la fotbal cu tricouri de la magazinul FCM, cu dedicație! Curtea de conturi, la alții ai făcut control sau la Târgu-Mureș e mafia prea mare?


P.S. Nu se poate înțelege cât de jos au ajuns  cadrele didactice, încât să accepte pomană electorală de 150 lei(cam două ore de consulații). Și așa ajungem și la motivul pentru care profesorii își încolonează elevii, pentru că...trebuie să-l colinde pe Florea și ai lui. Iau, astfel, pachețelul pomană din banii publici de 10 lei, dar, ceea ce e mai important, îi vede tovarășul cu dragostea pentru conducătorul iubit ales etnic. Ce legătură are colinda creștinească cu pomana din bani publici știu doar leprele de la PDL și clerul pupincurist (adică alți angajați la stat cu interese), adică marii și așa-zișii mari români.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.