vineri, 21 decembrie 2012

Jigodiile lui Florea îl promovează pe ăsta și pe cei doi consilieri ai lui ca și cum trinitatea cu miros de portocaliu și interese portocalii ar conduce primăria. Până și în limbile germană și engleză. Sărbători fericite de la gașca lui Florea!



Jigodiile lui Florea îl promovează pe ăsta și pe cei doi consilieri ai lui ca și cum trinitatea cu miros de portocaliu și interese portocalii ar conduce primăria. Până și în limbile germană și engleză. Sărbători fericite de la gașca lui Florea!
După cum am semnalat de mai multe ori, subordonații pupincuriști ai lui Florea dau apăsături crâncene pe buca conducătorului iubit. Pentru bandiții ăștia nu e nici o problemă să pună poza primăriei și emblema și să îi nominalizeze pe doi consilieri de afaceri și interese ai lui Florea, cel puțin unul întreținut de lichelele PDL Mureș din banii publici, pe Siletina, FCM. Cretinii ăștia complexați că USL-iștii au câștigat alegerile vor să dea de înțeles că pionii otrăviți ai lui Florea sunt cei care conduc primăria, alături de ștabul din PDL. Despre viceprimari aleși ilegali, porcii de la propaganda de pe siteul pe bani publici, târgumureș.ro - pe care îl confundăm cu alt site de partid, târgumureșeanul.ro, de pe care jigodiile copiază și articole! – se fac că nu știu, așa că, viceprimari aleși legal,  luați măsuri împotriva folosirii ilegale a însemnelor instituției pentru niște amărâți care nu au calitatea să reprezinte instituția sau au o calitate egală cu cea a portarului instituției! Nu e prima oară când orătăniile fac campanie de imagine pentru gașca lui Florea și probabil că borfașii care postează pe tîrgumureș.ro, alături de manipulările cu vandalii din bani publici care nu interesează, logic, DNA Mureș, doar Parchetul, deși sunt implicați în afacerea cu autocolante banii publici, funcționari publici,  firma abonată la afaceri cu primăria lui Florea, bandiți care au lucrat/lucrează la servicii, alături de  atacurile împotriva rromilor ...răi (țiganii cu un cuib stârpit de polițiștii locali rasișți, caz cu dosar la CNCD), vor mai găsi ocazia să pupe în fund ratații de partid și oamenii cu interese la gașca de partid, în timp ce oamenii aleși legal nu se bucură de asemenea... tratament. Târgumureșeni, mai acceptați ca gașca asta infectă să vă folosească banii și siteurile pe bani publici pentru a imacula imaginea afaceriștilor lui Florea? Ce mai urmează, ca bandiții de partid să vă spună ce băiat dulce e Țerbea, ce tip de gașcă e Bența sau Poruțiu sau oricare abonat la afacerile pe primăria lui Florea sau ce mișto e să te duci cu presa ca să semneze pactul la notar, ca prostovanii să nu ajungă cumva la licitații și să poată fi controlați de gășcarii de partid care filtrează publicitatea pe firmele lor și  care dau și pomeni în diplome, chirii modice, invitații la halit, publicări în colecții ale ...orașului și alte asemenea instrumente de dirijat proștii fără demnitate.
Anul trecut, de Florii, târgumureșenii au fost cadorisiți de gașca veselă și de partid portocaliu din Primăria Târgu-Mureș cu….felicitări! Șmecherii care ar trebui să administreze banii publici în folosul populației, nu pentru propagandă, firme abonate, inși din partid și așa mai departe, au parte din banul public de reclamă gratis. Iată cum suna prostia electorală: „La început de primăvară, celebrăm împreună sfânta sărbătoare a Floriilor, moment ce ne aminteşte de intrarea Domnului Nostru Iisus Hristos în Cetatea Ierusalimului. Cu acest prilej vă transmitem tuturor celor care purtaţi nume de flori, întreaga noastră consideraţie, sincere urări de sănătate, fericire şi viaţă lungă, Dumneavoastră şi întregii familii, tuturor celor dragi. Fie ca această primăvară să ne lumineze sufletele, să ne apropie, să ne dea deschidere şi înţelegere pentru a putea să primim cu inima curată lumina Învierii ! La mulţi ani! Primar Dr. Dorin Florea, Viceprimar Ec. Claudiu Sergiu Maior.”



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.