sâmbătă, 15 decembrie 2012

Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș vor să mai pompeze banii publici în șmecheria numită Cupa liceelor/meci ASA-Dinamo ș.a.m.d.



Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș vor să mai pompeze banii publici în șmecheria numită Cupa liceelor/meci ASA-Dinamo ș.a.m.d.
Am mai scris-o: niște șmecherași din primărie și PDL Mureș inventează competiții pentru camarilă, cu pupincurismul de rigoare din partea Inspectoratului Școlar Județean, care are antecedentele sorcovit jigodiile PDL pe bani publici, tichete mită cadou dedicate ilegal, pe Real, de bandiți, pentru profesori, în campania electorală a porcilor de la PDL Mureș pentru EBAși alte creaturi de gen, în defavoarea profesionistului local Simion Costea. Vrea tovarășul să facă rost de ceva vânzări pentru amicul cu magazin, pentru FCM-ul care și-a cumpărat locul în campania porcilor PDL (afacerea echipă din Sânnicolau Mare, după cum știu până și băieții din SRI cum  plângeau pedeliștii din primărie că nu au echipă, pentru că și-ar fi băgat Borbely coada !) și așa mai departe, se inventează o... Cupă a liceelor. E an electoral și de criză, prostimea nu se prinde de găinăriile românilor și a celor care se dau... români. Și când mai sunt și interese în valoare de 15.000 de lei (peste 3.000 de euro) doar valoarea premiului 1, ce gangster nu și-ar dori să scape de tricouri, pantofi de sport sau altceva, pe care să le cumpere din banii publici javra de partid?! Se pare că Someșan pune și el botul la afacerile găinarilor PDL sau are și el interese, să zicem de... familie? Și ce caută FCM în afacere cu instituția șefului de partid al lui Clau-gol?! Și ce caută, bandiților, emblema FCM la un meci ASA-Dinamo, din Sala sporturilor?! Desigur, organele statutului nu se vor băga, pentru că mafia de partid este încă mare și USL-iști sunt mici copii pe lângă profesioniștii a n mandate de dedicații pentru porcii subordonați.
P.S. Așteptăm ca gangsterașii din Primăria Târgu-Mureș să prezinte situația cheltuielilor din bani publici, lista cu tricourile și alte minuni cumpărate dedicat de la Joma de șmecherași. Afacerea cu fotbal pentru liceeni este de peste 10.000 de euro anul acesta, doar nu credeți că și aici au apărut sponsorii de 600.000 de euro cu care se lăuda Maior în momentul în care Florea îi făcea cadou instalație  de nocturnă de 200.000 de euro din banii publici, să se lumineze nițel el, familionul lui și echipa ținută cu pomeni din banii publici prin instituția șefului de partid Florea!
P.S.2. Un control la familionul lui Maior, la destinația banilor primiți din drepturi TV(două milioane de euro), la încasările din vânzarea de fotbaliști se poate face? Sau prostovanii de târgumureșeni trebuie să accepte ca niște șmecherași să fie întreținuți din banii publici și ei să cheltuiască banii din bugetul local pe interese proprii? Jigodii de partid, partidul comunist a murit și nu vrem să mai avem echipe pe bani publici, dar  pe firmele voastre de găinari! Indiferent ce sunteți, lichele PDL, jigodii PNL, hoți PRM sau PNG, pușcăriași PNȚCD sau PSD!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.