duminică, 9 decembrie 2012

Acoperișul lui Cucuiet nu îi deranjează pe șmecherașii lui Florea din Primăria Târgu-Mureș



Acoperișul lui Cucuiet nu îi deranjează pe șmecherașii lui Florea din Primăria Târgu-Mureș
Niște indivizi care ar trebui să caște gura în cartier și să aplice legile se fac că plouă când omul de afaceri al unor șmecherași din primărie face ce vrea pe domeniul public sau pe terenul care nu îi aparține! Aici ați citit de faptele lui Ioan Cucuiet, ins uns/autouns șef de asociație de proprietari, adică plătit de cetățeani, controlat de bandiții din primărie, care taie gardul viu și copacii ilegal (așa cum am demonstrat cu răspunsul de la primărie) pentru că nu știu ce prost, Claudiu sau cam așa ceva, l-a...rugat! Individul are și vreo 40 mp din domeniul public țarc pentru grădină și la sesizarea înregistrată borfașii din primărie au răspuns că ăla are flori frumoase care înfrumusețează cartierul! Dacă borfașii de sub comanda lui Florea au pretenția ca unii să plătească impozite pentru garaj, alții, că sunt ai casei sau de partid, sunt iertați?! Și unde sunt autorizațiile, pramatiilor sau trebuie să căutăm interesele găștii din primărie în adunarea de semnături pentru parcări dedicate pe firma Senin (800 de euro per loc de parcare o mașină) sau pentru plasat cele 10 abonamente la FCM, ca să încaseze și familionul lui Maior ceva? Să vă mai căutăm protejații și la meciurile cu ratații din PDL sau la revelioanele șefilor de asociație?
Faptele sunt următoarele, așteptăm ca șmecherașii din primărie să intervină. Nu vor, facem sesizări, chemăm poliția și presa, să vedem dacă bandiții din primărie acoperă sau nu pe cineva și pentru alții aplică legile:
1.    Cucuiet pune mâna pe curtea centralei Energomur.
2.    Insul pune lacăt pe ușă, își parchează acolo mașina și duba de serviciu.
3.    Insul își face și fermă de câini, începând cu o potaie care îi păzește mașina și plânge noaptea.
4.    Insul maschează poarta  și pune indicator: punct de ...alimentare!
5.    Insul îți trage acoperiș pentru mașină, construcție din lemn!
Întrebare la gașca din primărie: Unde sunt autorizațiile pentru ca o persoană fizică să pună mâna pe domeniul public și pe spațiul aparținând Energomur? Unde sunt autorizațiile pentru construire de acoperișuri combustibile pe spațiul aparținând Energomur? Unde e dovada impozitelor plătite de Cucuiet timp de vreo 7 ani pentru grădina cu care s-a împroprietărit (40 mp) și pentru curtea centralei Energomur (peste 100 mp!). Dacă la cel puțin o întrebare bandiții lui Florea nu au răspuns, Cucuiet trebuie să fie schimbat, amendat, construcția ilegală trebuie distrusă și trebuie găsit un om care să-i reprezinte pe locuitorii din zonă și să nu profite de șmecheriile de partid sau cu pramatiile din primărie care îi dau ordine! Ca să vă râdeți de tembelii din primărie, vă vom informa despre răspunsul poliției și despre răspunsul celor plătiți să aplice legea și să nu închidă ochii la afacerile borfașilor cu carnet de partid cu șefii de asociație și cu siguranță că nici presa nu va fi nemulțumită de subiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.