marți, 18 decembrie 2012

Maestrul Ionițoaia a scris iar de Craiova. Se apropie ora bilanțului pentru mafioții care au dezafiliat Craiova și i-au furat jucătorii? Pușcărie pentru bandiți și plata daunelor e o pedeapsă prea mică pentru gașca care s-a asociat mafiot!




Maestrul Ionițoaia a scris iar de Craiova. Se apropie  ora bilanțului pentru mafioții care au dezafiliat Craiova și i-au furat jucătorii? Pușcărie pentru bandiți și plata daunelor e o pedeapsă prea mică pentru gașca care s-a asociat mafiot!
Nu degeaba vorbim în fotbal de nași, valize, jucători vânduți așa încât să fie păgubit statul,  de porci de la PDL ținuți de gangsterii de primari PDL pe bani publici, pe motiv de sport, de alianțe de tip rubedenii între bandiții fotbalului românesc. E mecanismul de funcționare a unei organizații de temut: mafia. Iar când omerta funcționează rămâne doar justiția terestră să facă ordine și să îi trimită pe hoții împuțiți acolo unde merită: la pușcărie ! Și eventual și la tăiat de sare, dacă tot le va pune justiția viermilor sare pe... coadă! Se strânge lațul, cum scrie maestrul. Sperăm că nu e doar o figură de stil !
GSP.RO dixit:
La 13 luni după ce, pe 20 iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF a votat dezafilierea Universității Craiova, Curtea de Apel Bu­curești a anulat, în ședința din 25 ­iunie 2012, hotărîrea respectivă. Zilele trecute, a apărut și motivarea deciziei, una menită să ­confirme, ba și să întărească, poziția GSP în tratarea subiectului.

Curtea de Apel a numit hotărîrea federală “abuzivă în mod special”, după care a precizat că ea a fost adoptată “cu un manifest exces  de putere” și că, “deși s-a optat pentru aplicarea sancțiunii celei mai drastice, reclamantei  nu i s-au respectat nici cele mai ­elementare com­ponente ale dreptului de apărare”!

Ca lucrurile să fie limpezi, textul mai ­nota că “în conținutul actului prin care s-a aplicat sanc­țiunea nu există nici o motivare referitoare la vreo analiză a faptelor imputate reclamantei și nici la criteriile pentru care s-a optat pentru aplicarea sancțiunii de excludere”.

Altfel zis, Curtea de Apel a ajuns la aceeași concluzie cu cei care, inclusiv subsemnatul, au susținut în mod constant că Universității i s-a făcut o imensă nedreptate. Că ea a reprezentat ținta unei răzbunări și a fost victima unui abuz. Urmărind să-l învețe minte pe Adrian Mititelu, să-l pedepsească pentru îndrăzneala de a-l fi înfruntat, președintele FRF i-a montat pe membrii Comitetului Executiv în așa fel încît aceștia, neinformați, slugarnici ori amîndouă, s-au grăbit să decapiteze una dintre cele mai îndrăgite formații din istoria fotbalului nostru!

Nașu’ ar trebui să aibă remușcări pentru ce a uneltit și, din păcate, a obținut. Sesizabilă și de la distanță, greșeala lui nu-i de iertat tocmai din cauză că, lovind în Mititelu, adevărat, un tip slobod la gură, a lovit în dragostea a milioane de suporteri, olteni sau nu, pentru care Știința a însemnat mai mult decît o echipă. A însemnat un reper, o iubire, chiar o icoană.

Revenind asupra motivării, se regăsesc în cuprinsul ei termenii folosiți de-a lungul timpului în această pagină, abuz, exces de putere, lipsa criteriilor etc. Ca și cînd, înainte de a redacta textul publicat în întregime pe www.editie.ro, judecă­to­rii Curții de Apel ar fi citit și ar fi memorat articolele din Gazetă! Logic ar fi ca amănuntul să ne încînte, dar nu-i cazul. Încă nu-i.

Abia după ce FRF va pierde, cum e de aștep­tat să se întîmple, și recursul pe care-l va ­înain­ta la Înalta Curte de Casație și Justiție, ­ultima in­stanță, se va porni tăvălugul, se va stîrni ­furtuna! Craiova își va primi înapoi ­jucătorii ce i s-au luat cu arcanul, măcar pe unii dintre ei, iar Nașu’ și complicii săi vor fi trași la răspundere pentru desființarea frauduloasă a Universității, act ilegal și imoral. Ziua socotelilor finale se apropie cu pași repezi. Se strînge lațul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.