joi, 31 martie 2016

Alo, demenți români, Ghiță a turnat secretele de serviciu!


Alo, demenți români, Ghiță a turnat secretele de serviciu!
Cetățeanul ales Ghiță s-a dat în stambă în Parlament. Printre chestiile penibile cu copiii lui, amicul de pahar al lui Ponta a turnat povești reale sau imaginate despre cine e urmărit, ascultat sau cu dosar. Dacă gagiul nu era beat cui, poate se mișcă cineva să verifice și în caz că acela a zis ceva adevărat să bage specimenul la turnat secrete de serviciu! Individul e membru în comisia SRI, așa că e posibil să aibă turnători care să îi livreze secretele de serviciu sau, mai grav, Ghiță să caute informații despre ceilalți, într-un mod mafiot!
Vreau sa va spun adevarul. Traim astazi intr-o Romanie in care presedintele Klaus Iohannis este in pragul demisiei din cauza unui posibil dosar pe care, cumva, sotia sa il poate avea. Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, e amenintat pe surse cu dosare si perchezitii la fostii colaboratori. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, are doua dosare in lucru. Fosti prim-ministri ai Romaniei au fost arestati, au dosare sau au dosare in lucru. Procurorul general a fost demis cu un dosar. Sefi de servicii de informatii au dosare, sefii tuturor partidelor din Romania sunt in instanta sau au dosare, inclusiv Vasile Blaga si Alina Gorghiu.
Sebastian Ghita a adaugat ca "Sefii tuturor institutiilor media au dosare. Mii de medici, de profesori, de oameni de afaceri si functionari au dosare. Mii de firme romanesti au fost distruse cu dosare. Care este rezultatul? Romania a pierdut 5 miliarde de euro din bani europen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.