miercuri, 2 martie 2016

Bandiții lui Florea se întorc la mită pentru profesori?!



Bandiții lui Florea se întorc la mită pentru profesori?!
În campania electorală pentru Băsescu hoțul etnic și jegos din primărie și PDL a dat pomana porcului cadrelor didactice. 150 de lei cu ilegalitatea pe hipermarket Real. Cât a primit porcul etnic pentru hoție dedicată pentru Real nu ne spune DNA și Consiliul concurenței, cert e că banditul din noul PNL are apucăturile de șatră din vechea  familie.  Atenție, porcul dedică pe restaurantul porcului Țerbea. Să nu știe licheaua votată hoț român că Țerbea  a crăpat și nu e cazul să mai fure banii publici pentru cadavrul ăluia?!
Sebastian Pui zicere:
      La finele primei săptămâni din luna martie, înaintea campaniei electorale, Primăria Municipiului Tîrgu Mureş va organiza un mărţişor electoral, chef gratis pentru cadrele didactice din Tîrgu Mureş la restaurantul President.
       Astfel Primăria condusă de Florea şi Maior şi-a adus aminte de o categorie profesională cu mare putere de vot: profesorii şi angajaţii din sistemul de Educaţie.
   Cunoscând sfidarea autorităţii publice locale a unuia dintre cele mai importante domenii cel al EDUCAŢIEI şi nu numai, ca profesor doresc să salut această iniţiativă a edililor locali.
    ALDE Mureş, faţă de această situaţie cere autorităţii publice locale să organizeze astfel de evenimente şi cu alte categorii profesionale cum ar fi: Medicii, Poliţiştii şi Militarii, iar sumele să fie prevăzute în Bugetul Municipiului Tîrgu Mureş pe anul 2016 şi să se supună la vot în Consiliul Local, nu de alta dar să nu fie taxaţi la faţa locului.
       Voturile noastre nu vor mirosi a bani publici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.