miercuri, 23 martie 2016

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu ce nu a făcut hoțul etnic 4 mandate. El și borfașul lui cu mită Coral!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu ce nu a făcut hoțul etnic 4 mandate. El și borfașul lui cu mită Coral!

Primarul municipiului Dorin Florea, însoţit de consilierul său personal, Claudiu Maior, s-a deplasat în cursul zilei de ieri, 22 martie, pe străzile Aleea Vrancei, Bulverdul Pandurilor şi strada Transilvaniei pentru a verifica stadiul lucrărilor de asfaltare pe aceste tronsoane de drum.

„Am profitat de această primăvară timpurie ca să putem grăbi o parte din lucrări, aţi văzut că de multe ori în lunile iunie - iulie sunt temperaturi atât de mari încât nu se poate munci. Avem experienţa anilor trecuţi. De aceea e bine să terminăm cât mai repede." a declarat primarul Dorin Florea.

Astfel de acţiuni vor avea loc în zilele următoare în mai multe cartiere din oraş, iar lucrările se vor desfăşura în funcţie de vreme. „Lucrările în cartiere vor continua, aşa cum v-aţi obişnuit în ultimii ani, astfel încât toţi cetăţenii care locuiesc în blocurile din Tîrgu Mureş să aibă condiţii cât mai bune: parcări, spaţii de joacă, căi de acces. Suntem conştienţi că întotdeauna mai este ceva de făcut. De aceea şi anul acesta avem multe proiecte de finalizat", a adăugat primarul Dorin Florea.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.