miercuri, 23 martie 2016

Penalii jegoși de la ASA au băgat clubul retardatului în insolvență! Cu puțin noroc retardatul și hoțul etnic se vor întâlni și în celulăPenalii jegoși de la ASA au băgat clubul retardatului în insolvență! Cu puțin noroc retardatul și hoțul etnic se vor întâlni și în celulă
Cu bandiții români și maghiari trimiși în judecată, potlogarii cu condamnări definitive sau nu au decis ca ASA-ul retardatului lui Florea să intre în insolvență! 
Gsp zicere:
 


Târgu Mureș încă mai are datorii și ar putea fi înlocuită în Europa League cu campioana play-out-ului. Azi, de la ora 13:00, la sediul clubului a avut loc o ședință extraordinară în care se ia în calcul chiar intrarea în insolvență.
UPDATE 16:00

Potrivit ultimelor informații, șefii clubului vor să ceară intrarea în insolvență a echipei mureșene. După ce vor face toată documentația, cererea trebuie aprobată de Tribunal.

Conducerea clubului și avocații caută cele mai bune soluții pentru echipă, iar ca o consecință imediată, ASA Tg. Mureș nu va putea juca în sezonul viitor al cupelor europene.

Știrea inițială:

Surse din cadrul clubului susțin că situația de la ASA este dramatică, iar strategia va fi complet schimbată în următoarea perioadă.

ASA e în pericol din alt motiv față de cel al lui Dinamo. Clubul din Târgu Mureș a acumulat datorii din momentul în care Primăria a încetat să mai finanțeze echipa, din cauza unei anchete DNA. Ar fi vorba despre debite între 300.000 și 400.000 de euro, anunța GSP.RO ieri.

Astfel, din play-off ar mai rămâne doar echipe eligibile pentru cupele europene: Astra, Steaua, Viitorul și Pandurii.

Dinamo și ASA Târgu Mureș nu au dreptul, așa că lupta din play-out va deveni mult mai interesantă, pentru că primul loc de acolo va merge în cupele europene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu