miercuri, 30 martie 2016

În caz că vă interesează cât cheltuiesc bandiții din Primăria Târgu-Mureș pentru îngrijire spații verzi pe firmă abonată



În caz că vă interesează cât cheltuiesc bandiții din Primăria Târgu-Mureș pentru îngrijire spații verzi pe firmă abonată
Pentru că bandiții lui Florea au ajuns să taie și copaci pe firmă de electricieni, atenție la vrăjelile banditului pe așa-zise îngrijiri spații verzi în cartiere!
Iar afacerile hoțului etnic pe Biflora sunt aici:
 Primaria municipiului Târgu-Mures va cheltui peste 200.000 lei din bugetul propriu pe anul 2010 pentru achizitionarea de plante floricole si arbusti, licitatia pentru furnizarea de material dendrofloricol fiind atribuita firmei SC Biflora SRL din Miercurea Nirajului.
 Primăria municipiului Târgu-Mureş va achiziţiona material dendrofloricol în valoare de 358.338 lei, fără TVA, de la firma Biflora SRL Miercurea Nirajului. Potrivit portalului licitatiapublica.ro, valoarea estimată a licitaţiei a fost de 360.120 lei, iar la licitaţie a participat o singură ofertă. Conform site-ului listafirme.ro, Biflora SRL Miercurea Nirajului s-a înfiinţat în anul 2004, are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata al florilor şi al plantelor şi este administrată de Szabo Jozsef. Societatea a derulat afaceri de 3,47 milioane lei în 2012, an în care a obţinut profit de 211.285 lei şi a avut 4 angajaţi.

 Pentru furnizarea de material dendrofloricol, s-a publicat pe 9 februarie o cerere de ofertă care evită din nou licitația publică, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind ieri, 23 februarie. Din nou o valoare semnificativă a contractului, care este estimat la peste 403.000 lei (89.000 euro).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.