miercuri, 30 martie 2016

Consilierii locali aprobă mâine vacantarea locului de viceprimar ocupat de escrocul pe PFA Maior! Individul cu măgării tip cartel și amendă de 160.000 de euro pe gunoiul cartel Siletina!



Consilierii locali aprobă mâine vacantarea locului de viceprimar ocupat de escrocul pe PFA Maior! Individul cu măgării tip cartel și amendă de 160.000 de euro pe gunoiul cartel Siletina!

SC  Siletina  Impex  SRL  Tîrgu- Mureş (CUI 2532276) 695.825  lei amendă, cotă din cifra de afaceri totală aferentă anului 2010. Firma lui Maior, pusă pe neamurile sectante (unchi), cu ilegalul consultant manager, adică decident și făptuitor la hoțiile pe cartel! Cu celelalte firme de taxi ale hoțiilor români, minus Pluto, firma cu legalitate a lui Venczi Janos! Măgării   clare! Sau... Clara?!
Cartelul hoților români: 5, 6, 7 martie 2007, noroc că unii din presa cotidiană și din cea săptămânală au scris zeci de articole contra hoției bandiților cu firme de taxi și noroc că directorul Consiliului concurenței Mureș și Harghita, Zaharie Deleanu, a fost de partea legii și a muncit pentru rezolvare, chit că era supărat că a fost sunat de la București! Felicitări, rușine domnului... Claudiu, cum îl alintă pe călici viermii lui șantajați, adică șefii de asociație de proprietari cu care bea în mijlocul străzii care e blocată de demenții sereistului Bretfelean și cu care face chefuri ale prostimii care îi adună semnături pentru golăniile parcări și tomberoane pentru firme abonate sau joacă fotbal! Atenție, DNA, cum rămâne cu mita luată de Maior de la Kagan, de care scrie EVZ și cu interceptările borfașilor din primărie?! Foarte nostim, mita Coral ar veni după ședințe cu dedicație conduse de Maior și banii pentru zdreanța Coral a purtat numele...taxă de habitat! DNA, vezi de transporturile terestre ocazionale pe Siletina, sute de mii de euro anual și caută slugile nebunului cărate la Viena, în rândul pensionarilor, a elevilor cărați în excursii, a pedeliștilor cărați la miting și a specimenelor plătite să urle în galerie prin transport gratuit anual și intrare gratis la Weekend!

  • 1991- 2004: Administrator, S.C. Siletina Impex SRL Târgu Mureş;
  • 2004- 2008: Consultant în management, Coordonator transport S.C. Siletina Impex SRL Târgu Mureş;
  • 2004- 2008 : Consilier local municipal Târgu Mureş;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.