joi, 31 martie 2016

Bandiții români trimiși în judecată pentru furt pe club pe care retardatul nu-și plătea obligațiile la stat poartă din nou doliu!



Bandiții români trimiși în judecată pentru furt pe club pe care retardatul nu-și plătea obligațiile la stat poartă din nou doliu!
Pentru că banditul lui Florea nu-și plătea datoriile și porcul folosea gratuit și nocturna cumpărată de scursura din primărie cu 200.000 de euro bani publici! Atenție, DNA, la cei 600.000 de euro așa-ziși sponsorizare de la firmele abonate la șeful de partid al cretinului subordonat! Nocturnă de la abonații etnici ai hoțului român!

Gsp zicere:
1Camera Decizională a Corpului de Control Financiar al UEFA a decis astăzi s-o excludă oficial pe ASA Târgu Mureș din cupele europene, din cauza faptul că nu au demonstrat că și-au plătit datoriile.

Forul european a anunțat că interdicțiile vor fi aplicate începând cu următorul sezon în care cluburile respective se vor califica în cupele europene, sancțiunea fiind valabilă pentru următoarele trei campanii (2016/2017, 2017/2018 și 2018/2019).

Aceeași sancțiune au primit-o și echipele Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina) și Inter Baku (Azerbaidjan).

Așadar, după ce ASA a anunțat pe 23 martie că va intra în insolvență și nu a făcut dovada plății datoriilor, primul loc din play-out va duce în cupele europene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.