marți, 29 martie 2016

Atenție, DNA, la afacerea tarabe pentru hoții din primăria Târgu-MureșAtenție, DNA, la afacerea tarabe pentru hoții din primăria Târgu-Mureș
Cu fostul șef de la piețe condamnat pentru golănii și  cu urmașul cu recurs la tribunale militare pentru mizeria de acoperire accident jandarm, hoții lui Florea din Primăria Târgu-Mureș au alte griji. DNA le poate da altele, cu hoția tarabe din plastic. În timp ce tarabele din beton au fost aruncate de hoțul etnic din primărie la ieșirea din piață! Interesele porcilor penali români, judecați de amorul artei în Harghita!

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și mega-afacere cu tarabe de 1550 de lei bucata!Bandiții din  Primăria Târgu-Mureș și mega-afacere cu tarabe de 1550 de lei bucata!
Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au mai pus de o afacere care se va dovedi ca de obicei pe firmă dedicată, pe porc pedelist sau pe hoț din camarila banditului  pedelist. Tarabe noi, din plastic, de1550 lei bucata! Cele vechi au fost aruncate de bandiți la ieșirea din piață, acolo unde zac în zăpadă și ploaie de multe luni! Să mai menționăm  că retardatul cu damf și aruncări de neveste al lui Florea  a venit să supervizeze afacerea cu  duhoarea de dedicație a hoțului etnic din PDL? 
P.S. Retardatul lui  Florea  era  și la montarea  parcărilor de 800 de euro un loc de  parcare pe Senin și la containerele de un miliard de lei vechi. Dovadă că bandiții PDL  Mureș miros banul public pentru dedicații etnice, ca de la bandit care fură tot  etnic.Masă de plastic de 1550 de lei! Ca de la retardații PDL Mureș. DNA și Curtea de conturi, verifici bandiții din PDL Mureș și primărie și gagii lor în uniformă?!Masă de plastic de 1550 de lei!  Ca de la retardații PDL Mureș. DNA și Curtea de conturi, verifici bandiții din PDL Mureș și primărie și gagii lor în uniformă?!
Pentru gangsterii din Primăria Târgu-Mureș care decontează 800 de euro pentru fiecare loc de parcare Senin, cu copertină de lemn, taraba de plastic e ceva mărunțiș. Bandiții banului public au făcut praf 77500 de lei pentru 50 de mese de plastic. Să ghicim, pe vreo firmă a porcului pedelist, pe vreo scursură etnică din camarilă, pe… Triplast?!
Pieţele din municipiu, la standarde europene!
Luni, 29 Septembrie 2014 12:49 | Imprimare | Email
Marime text:
       În Piaţa de zi din cartierul 7 Noiembrie, 50 de mese vechi, de beton, au fost înlocuite cu mese din plastic, prevăzute cu lădiţe pentru depozitarea mărfurilor agroalimentare, în concordanţă cu standardele impuse de legislaţia europeană.
       Prezent la acest eveniment, viceprimarul municipiului, Claudiu Maior a primit felicitări din partea producătorilor, dar şi a cumpărătorilor aflaţi în piaţă, luni, 29 septembrie.
     „Am promis târgumureşenilor un comerţ civilizat, desfăşurat în condiţii de siguranţă şi igienă. Vom continua această acţiune şi în celelalte pieţe din municipiu, ca o dovadă a preocupării municipalităţii pentru sporirea gradului de confort al locuitorilor şi crearea de condiţii optime pentru ca producătorii să-şi poată etala şi comercializa mărfurile într-un ambient plăcut şi atractiv”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.
     „Ne bucurăm că, în sfârşit, avem create toate condiţiile pentru a ne desfăşura activitatea într-un mod civilizat, mai ales acum, când legumele şi fructele se găsesc din plin, pentru toate gusturile şi toate buzunarele. Nu-i totuna să scoţi marfa din sac sau s-o aranjezi frumos, în lădiţă”, a fost de părere Nicolae Moldovan, producător de cartofi din Tîrgu Mureş.
     Valoarea investiţiei se ridică la suma de 77.500 de lei


Vizită de lucru în Piaţa Cuza Vodă
Marţi, 29 Martie 2016 13:15 | Imprimare | EmailMarime text:

Vineri, 25 martie a.c. primarul municipiului Tîrgu Mureş, Dorin Florea, însoţit de consilierul său personal, Claudiu Maior, au fost prezenţi în Piaţa agroalimentară de pe strada Cuza Vodă. Motivul prezenţei lor l-a constituit stadiul în care se prezintă această piaţă, ca de altfel şi celelate pieţe din localitate, în faţa cetăţenilor, în ceea ce priveşte curăţenia, calitatea produselor de pe tarabe etc. „Îmi face o mare plăcere să fac o vizită în piaţă înainte de Paşti, să văd ce pun târgumureşenii pe masă. Am ocazia fericită de a face două vizite, acum, că e paştele catolic, dar urmează şi Paştele ortodox. Mă bucur că oamenii sunt optimişti, că au toate condiţiile create pentru a obţine produse proaspete, de calitate....aşa că n-am decât să-i felicit pe cei din piaţă", a declarat primarul Dorin Florea. Menţionăm că pieţele de pe raza municipiului Tîrgu Mureş sunt pregătite să primească producătorii, efectuându-se, în acest sens, igienizarea platourilor pieţelor. Nu în ultimul rând, a fost finalizată verificarea privind funcţionarea utilităţilor în pieţe conform normelor legale în vigoare. Producătorilor care comercializează produse lactate le-au fost reparate şi renovate halele de comercializare a acestor produse. Totodată, continuă activitatea de reparaţii a platourilor pieţelor în funcţie de condiţiile atmosferice. Administraţia Pieţelor face un apel către toţi producătorii mureşeni, să vină cu încredere să îşi valorifice produsele în pieţele agroalimentare târgumureşene, unităţi care respectă, din punct de vedere legal, toate normele europene. În acelaşi timp, târgumureşenii sunt invitaţi a cumpăra produse proaspete, de calitate şi la cele mai bune preţuri. Pentru relaţii suplimentare, cetăţenii sunt rugaţi să se adreseze secretariatului societăţii, la telefon: 0265- 250225 sau 0265-250.221.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu