marți, 22 martie 2016

În atenție DNA Târgu-Mureș, afacerea racord curent electric din bani publici pentru centrala de pe strada George Coșbuc?!



În atenție DNA Târgu-Mureș, afacerea racord curent electric din bani publici pentru centrala de pe strada George Coșbuc?!
Cum tot au fost trimiși în judecată hoții Romgaz care au păgubit cu 50.000 de euro trăgându-i gratis gaz lui Bența, atenție, DNA Târgu-Mureș, la o posibilă dedicație, de data acesta cu electricitate la…cheie. Cum centralele termice ar fi cumpărate de unii gen Tarța, Benedek sau Musgociu, din anturajul lui Florea, nu au surprins săpăturile făcute în jurul centralei de pe strada George Coșbuc, închisă, ca și celelalte, pentru ca banditul  etnic din primărie să poată cumpăra 2000 de centrale Lasprom din 5-6 milioane de euro credit pe oraș și astfel porcul etnic a închis centrala și a servit făptura din anturaj, DNA, cu madam Curcă, s-a făcut că plouă!
 În urmă cu câteva luni, mai precis la sfârșitul anului, s-au săpat de zor în jurul centralei și anul acesta s-a montat și un post de transformare exact lângă centrală, afacere pe tăietorii de crengi ziși și electricieni, Insta grup. Au venit cei de la Electrica, spunând că pe ei îi interesează doar racordurile la bloc și în rest ce învârte Insta din banii publici nu e treaba lor. Ei bine, cei de la Insta și-au făcut treaba, au astupat și șanțurile săpate acum 3 luni și lasate deschise cu anunțuri de atenție, pericol de electrocutare(!), semn că au rezolvat  alimentarea pentru centrală. DNA Târgu-Mureș, ia verifică dacă banditul etnic din primărie nu a furat și aici pe vreun pezevenchi de-a lui, dacă lucrările pe Coșbuc sunt făcute în folosul vreunui derbedeu din camarilă și în caz că hoțul etnic a păgubit și aici bugetul trimiteți gunoiul la pușcăria binemeritată, împreună cu retardatul lui care se afișa mereu pe Coșbuc și bea în mijlocul străzii care era închisă de scursurile din poliția locală controlată de zburatul din SRI Bretfelean pentru... ghiciți!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.