miercuri, 23 martie 2016

Hoții cu ASA nici măcar nu binevoiesc sa anunțe că vor insolvența



Hoții cu ASA nici măcar nu binevoiesc sa anunțe că vor insolvența
După modelul jegului cu mită Coral din dosar DNA și pe PFA, ținut la supt de Florea și  apoi zburat din funcție pentru hoția dovedită de tribunal, hoții cu ASA, adică tot  porcii PDL și UDMR, nu binevoiesc să anunțe  nimic,  nici chiar că vor insolvența. Cu mafioții  români ai orașului trimiși în judecată în… Harghita, cu robinetul hoției închis de DNA Târgu-Mureș și de Tribunalul Mureș, cu retardatul lui Florea disperat să își ascundă casele și terenurile pe mă-sa, se îndoia cineva că hoții români cu complicitatea lăturilor maghiare vor ajunge aici?!


Conducere ASA Tirgu Mures
Consiliul Director:
Tatár Béla           – Preşedinte  C.D., gagiul pus la transportul local asociat pe pedelistul Maior. UDMR adevărat!
Benedek István  – Consilier Municipiul Tîrgu-Mureş, urmărit penal!
Dumitru Matei     – Consilier Municipiul Tîrgu-Mureş, pedelist, urmărit penal, șef de IȘJ la episodul mită pentru profesori în campania banditului PDL Mureș pentru iubitul Băsescu, gagiu cu Cupa liceelor pe bandiții FCM/ASA din PDL și Joma!
Gombos Csaba – Consilier Municipiul Tîrgu-Mureş, fost sportiv, cu afaceri de sute de mii de euro din pază pe primăria lui Florea, urmărit penal!
Claudiu Maior     – Consilier Municipiul Tîrgu-Mureş, ins ilegal ca viceprimar, pus de UDMR în contul statuilor, Peninsulei, festivalurilor secuilor și sărbătoririi zilei de 30 august. Ins cu dosar la ANI pentru PFA-ul de partid (3 iulie inventat, 5 iulie angajarea), profitor al banditului mare PDL Mureș. Ins dat de EVZ cu mită luată de la Coral, prin Kagan Ildiko, după ședințe în care gășcarul a inventat taxa de momeli otrăvitoare fiind…taxă de habitat!
Călin Gherendi   – ASA Tîrgu-Mureș
Ioan Nucu Man   – ASA Tîrgu-Mureș
Vasile Filimon    – ASA Tîrgu-Mureș, pedelist, umflat cu dosar penal și condamnat! Vasile Filimon a demisionat din Consiliul Judeţean, după ce a fost condamnat la şase luni închisoare cu suspendare pentru neglijenţă în serviciu...
Cristian Chertes - ASA Tîrgu-Mureș
Președinte: 
Ioan Nucu Man abonat la Florea prin Energoplus, milioane de euro primite de gagiu!
office@asatirgumures.ro
Președinte executiv:
Narcis Răducan
office@asatirgumures.ro
Director general:
Cristian Chertes
cristian@asatirgumures.ro       
            
Manager Sportiv:    
Virgil Lăcătușu
office@asatirgumures.ro                 
Director Economic:                   
Simona Belean
office@asatirgumures.ro
Consultant economic:
Ionuț Sterp
ionut@asatirgumures.ro
Marketing Manager:                 
Bogdan Ilieş
marketing@asatirgumures.ro
Centrul de Copii și Juniori:  
Alexandru Andrasi
PR & Media Manager:                     
Vlad Podar
media@asatirgumures.ro
Ofițer de securitate:
Vasile Tohănean
office@asatirgumures.ro
Consultant juridic:                  
Cătălin Ghere
Resurse umane:                            
Mariana Sălcudean
Administrator baze sportive:     
Marcel Dragomir
Conducător auto:                          
Ionel Bucur


Update, clubul hoților PDL-UDMR-PSD revine. Nimic despre gunoaiele trimise în judecată pentru furtul milionului de euro pentru golanul care nu-și plătea datoriile la stat. Atenție, DNA, nocturnă de 200.000 de euro din banii publici pentru porcul lui Florea, folosită gratuit de troglodit, Insta grup afacere. Nu mor caii când fură porcul de român!
 Clubul ASA Tîrgu-Mureș traversează o situație dificilă, dar acest lucru nu ne împiedică să ne adresăm, ca de fiecare dată, suporterilor, iubitorilor de fotbal și întregii echipe, cu sinceritate, transparență și asumare.

Așa cum toată lumea știe, după 30 de ani, Tîrgu-Mureșul are din nou echipă de fotbal în Liga 1, o echipă ce este vicecampioană a României, a câștigat Supercupa României și este în continuare printre primele echipe ale țării.

Cu toate acestea însă, trebuie să recunoaștem că în aceste momente situația clubului este deosebit de grea, știut fiind faptul că performanțele sunt legate direct de o bună finanțare.

Din iulie 2015, ASA Tîrgu Mureș are blocate în conturi suma de 7 milioane de lei (circa 1,55 milioane de euro), fapt care a afectat fundamental întreaga evoluție a echipei.
Și cei care ne critică, și cei care ne laudă, cu toții sunt conștienți de faptul că alta ar fi fost situația și evoluția clubului dacă am fi putut dispune de cei 7.000.000 de lei (!), care fizic există (!) în conturile formației noastre, dar care sunt blocați până la finalul procesului prin care ASA dorește să își dovedească nevinovăția.

În acest context, răspunzând celor care și-au făcut o obișnuiță din a ataca și de a murdării zilnic echipa (afirmând vehement că "s-au comis ilegalități") le transmitem că nici un leu nu a dispărut din banii echipei, nici un leu nu a fost însușit ilegal de nimeni, cei 7.000.000 de lei sunt blocați în conturi, urmând ca instanțele competente, la finalul procesului, să decidă asupra destinației lor.

Acum însă, neputând accesa acești bani suntem forțați să renunțăm la participarea clubului în competițiile europene, ASA văzându-se obligată să intre în procedura de INSOLVENȚĂ și REORGANIZARE (ceea ce nu înseamnă oprirea activității !).

Raportându-ne la toate acestea, ne propunem o perioadă de maxim 3 ani de zile în care să găsim soluții viabile care să evite falimentul și să păstreze echipa în primul eșalon fotbalistic al țării.

Este un moment greu, regretabil, dar și un moment de mobilizare a echipei și a suporterilor pentru tot ceea ce va urma. Caracterele tari se văd în momentele de mare dificultate.

Pentru viitorul apropiat, prioritare pentru ASA vor fi:
- plata salariilor cuvenite jucătorilor, purtându-se permanent discuții individuale cu toți jucătorii, pentru găsirea unor soluții de compromis cu fiecare dintre ei.
- reorganizarea echipei și a clubului pentru achitarea tuturor datoriilor către ANAF și terți, conform legislației din România.

Fideli principiului „Faptele cântăresc mai mult decât vorbele", ASA Tîrgu-Mureș va continua să privească spre viitor, punând pe primul loc sportul și performanța, iar ca și o concluzie pentru perioada pe care o traversăm, am putea alege vorbele marelui poet Nichita Stănescu – "Nu mor caii când vor câinii !"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.