miercuri, 2 martie 2016

Bandiții lui Florea au cumpărat sute de tricouri pentru nemâncatul cu Joma!Bandiții lui Florea au cumpărat sute de tricouri pentru nemâncatul cu Joma!
Atenție, DNA, la hoțiile bandiților din primărie și CL, cu scursurile de la IȘJ, șantajați sau nu pe familion și afaceri cu hoții lui Florea. Sute de tricouri pentru afacerea nemâncatului Joma, bani băgați pe ASA-ul porcului lui Florea, ca orice hoție pedelistă!
Vineri, 26 februarie a.c. viceprimarul Claudiu Maior a participat la distribuirea echipamentelor sportive la Colegiile Naţionale Unirea şi Papiu Ilarian şi la Liceul Bolyai din Tîrgu Mureş. Echipamentele au fost împărţite elevilor care vor participa la Liga liceelor târgumureşene la fotbal. Felul în care vor juca echipele şi cum se vor desfăşura meciurile a fost decis prin tragere la sorţi, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş. Au participat viceprimarul Claudiu Maior, Ştefan Someşan, inspector şef  ISJ Mureş şi directorul Poliţiei Locale, Valentin Bretfelean. Liga reuneşte 17 echipe formate din cei mai buni jucători de fotbal din liceele mureşene. „Primăria Tîrgu Mureş încurajează acest gen de competiţii deoarece liceenii au nevoie de alternative la calculator şi pierderea inutilă a timpului liber în tot felul de anturaje. În plus, tinerii noştri sunt o pepinieră bună pentru cluburile sportive, nu ştii niciodată unde descoperi talentul. Eu, personal, încurajez sportul de  masă, asta înseamnă disciplină, sănătate şi, de ce nu, o formă sănătoasă de socializare. Zarurile au fost aruncate, ştim echipele, vom urmări meciurile. Le urez tuturor succes” a declarat viceprimarul Claudiu Maior.   
Poliţia Locală va asigura ordinea la toate meciurile Ligii liceenilor.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu