vineri, 4 martie 2016

Bandiții de la ASA mai lovesc o dată!



Bandiții de la ASA mai lovesc o dată!
Bandiții care nu au promovat pe teren, cumpărându-și loc în campania bastardului mare PDL Mureș, beneficiarii furtului lui Florea și Maior și complicii lor, viermii cu mită în elicopter și cu pseudo-sponsori care întorc banii la hoții lui Florea, descreierații cu nebunul incompatibil, hoț ordinar pe PFA  de partid în primărie, pentru furt ordinar - pe scurt: hoții ASA/FCM – sunt din nou în prim-plan. DNA, atenție și la hoția Cupa liceelor, cu banii luați pe clubul familionul spurcat, cu tricouri cumpărate de porcul etnic pe Joma! 100.000 de euro furați de hoții români!
GSP zicere:
Președintele lui ASA Tg. Mureș, Bogdan Mara, tocmai a fost legalizat de FRF ca impresar. Mai exact "intermediar de fotbaliști", termenul folosit mai nou.

El apare pe o listă făcută publică ieri pe site-ul Federației. 

Cum noua calitate a lui Mara contravine cu funcția de conducător de club, acum fostul fotbalist ar putea da socoteală pentru incompatibilitate!

După ce l-au legalizat, federalii îi reproșează lui Mara că nu avea voie să-și înscrie dosarul! Există informații că fostului fotbalist i s-ar fi făcut deja un raport și că acesta ar risca o amendă și chiar suspendarea.

Viorel Duru, șeful Departamentului Licențieri al FRF, a oferit pentru GSP.ro prima reacție oficială în acest caz:

"Această situaţie va face obiectul unei sesizări către Comisia de Disciplină şi Etică pentru a verifica un posibil conflict de interese şi posibila sancţionare a Intermediarului în cauză".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.