miercuri, 30 martie 2016

Complicii lui Florea și noile lor potlogării în pregătire sau ședință a golanilor din CL Târgu-Mureș



Complicii lui Florea și noile lor potlogării în pregătire sau ședință a golanilor din CL Târgu-Mureș
Mâine, ședință de CL cu subiecte suculente pentru hoții români, pentru escrocii din executiv și legislativ, unii chiar cu mită!

1. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local şi implicit de viceprimar, al domnului Maior Sergiu Claudiu şi declararea ca vacant a unui loc de consilier local în Consiliul local municipal Tîrgu Mureş şi de viceprimar al Muncipiului Tîrgu Mureş.

2. Proiect de hotărâre privind validarea unui mandat de consilier local municipal din partea Alianţei pentru Mureş.
Escrocul Maior iese în decor, urmează ca  statul să recupereze banii furați pe PFA inventat special (3 iulie)  la angajarea șeful lui de partid (5 iulie). Hoție românească!

4. Proiect de hotărâre aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare actualizat al Aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Tîrgu Mureș.
Angajarea escrocului ca și consilier al banditului mare și etnic.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici, pentru investiţia ”Studiu de fezabilitate, proiect tehnic şi execuţia lucrărilor de mansardare, subzidire, schimbare învelitoare şi reabilitare faţadă posterioară/interioară clădire Şcoala Gimnazială Dr. Bernady Gyorgy”.             

12. Proiect de hotărâre privind modificarea si completarea H.C.L. nr. 246 din 24.09.2015 referitoare la aprobarea alocării sumei de 3.500.000 lei, din care pentru anul 2015 se va cheltui suma de 150.000 lei inclusiv TVA, iar în anul 2016 se va cheltui suma 3.350.000 lei inclusiv TVA, reprezentând valoarea investiţiei pentru obiectivul „Studiu de fezabilitate, Proiect Tehnic, execuţie mansardare şi reabilitare faţadă interioară la Şcoala Gimnazială Dr. Bernady Gyorgy”.
Afacere cerută de interesele Udmr, pe firmele hoților din PDL Mureș și scursuri românești din preajma lui Florea!

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru 5 proiecte, respectiv „Lucrări de creştere a eficienţei energetice la 5 blocuri de locuinţe din Tîrgu Mureş prin POR 2014-2020, Axa prioritară 3, Prioritatea de investiţii 3.1, Operaţiunea A - Clădiri rezidenţiale”.
Hoție cruntă, cu minimum 20.000 de lei de decontat pentru hoții lui Florea per  apartament!

14. Proiect de hotărâre privind completarea Hotărârii Consiliului local nr. 46 din 25 februarie 2016 referitoare la constituirea „Fundaţiei Tîrgu Mureş Zoo”.
Gagiul lui Florea devine și șef de fundație și șef ZOO!


17. Proiect de hotărâre privind aprobarea organizării licitaţiei publice în vederea închirierii unor terenuri de sport situate în incinta Complexului de Agrement şi Sport „Mureşul” din str. Plutelor nr. 2 şi în str. Parcul Sportiv Municipal nr.4 din Tîrgu Mureş.
Interesele banditului lui Florea, gunoiul pe PFA și carnet Pdl!



25. Proiect de hotărâre privind achiziţionarea unui imobil situat în Parcul Municipal.
Probabil tot pentru dementul lui Florea prins și de ANI și de DNA, cu mită în primărie!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.